bute

Învins clar, într-un meci destul de mediocru totuși, de către haitianul Jean Pascual, pugilistul român a fost luat la întrebări de către ziariștii prezenți la gala ce a avut loc la Montreal.

De ce nu am dat drumul brațelor, așa cum am făcut-o în ultima repriză (VIDEO)? Trebuie să revăd tot meciul ca să înțeleg ce s-a întâmplat în realitate. Am crezut că va fi mai agresiv în primele runde. Am ezitat și am plătit pentru asta. Sunt foarte decepționat” a spus Lucian, care a admis că l-a luat prin surprindere strategia rivalului. ” Am tot așteptat, prea mult timp, rundele au trecut și a câștigat…

Va avea loc o revanșă?

”Nu voi ieși la pensie. Îmi pot ține capul sus. Voi continua.” spune Lucian Bute, însă decizia încă unui meci îi aparține lui Pascual. Romanul a spus dupa meci ca vrea revanșa, existând și o clauză în contract în acest sens, însă se pare că Pascal țintește spre vârful ierarhiei, vizând un meci cu Carl Froch, cel care i-a luat centura lui Bute.

Jean Bedard, președintele clubului Interbox a vorbit și el după meci ” Ne vom reuni pentru a evalua situația. A fost o seară neagră pentru noi”. De vorbit a vorbit și antrenorul lui Lucian, Stephan Larouche, cel caruia multi ii acorda  mare parte din vină  pentru că nu a găsit o tactică potrivită cu care românul să abordeze acest meci. ” Lucian nu și-a găsit ritmul si a suportat o presiune imensă. Pascual a fost mai exploziv” spune Larouche intr-o declaratie preluata de Le Journal de Montreal.

lucian bute
sursa foto Le Journal de Montreal
lucian bute 1
sursa foto Le Journal de Montreal
lucian
sursa foto Le Journal de Montreal

1 COMENTARIU

  1. Eu personal sunt foarte mandru de Lucian Bute, un mare campion, ce a adus multa cinste tarii noastre.
    El insa s-a stins, nu mai are puterea ce-o avea odata si cu toate astea, raman victoriile ce il pun la loc de cinste in istoria boxului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here