bute

Învins clar, într-un meci destul de mediocru totuși, de către haitianul Jean Pascual, pugilistul român a fost luat la întrebări de către ziariștii prezenți la gala ce a avut loc la Montreal.

De ce nu am dat drumul brațelor, așa cum am făcut-o în ultima repriză (VIDEO)? Trebuie să revăd tot meciul ca să înțeleg ce s-a întâmplat în realitate. Am crezut că va fi mai agresiv în primele runde. Am ezitat și am plătit pentru asta. Sunt foarte decepționat” a spus Lucian, care a admis că l-a luat prin surprindere strategia rivalului. ” Am tot așteptat, prea mult timp, rundele au trecut și a câștigat…

Va avea loc o revanșă?

”Nu voi ieși la pensie. Îmi pot ține capul sus. Voi continua.” spune Lucian Bute, însă decizia încă unui meci îi aparține lui Pascual. Romanul a spus dupa meci ca vrea revanșa, existând și o clauză în contract în acest sens, însă se pare că Pascal țintește spre vârful ierarhiei, vizând un meci cu Carl Froch, cel care i-a luat centura lui Bute.

Jean Bedard, președintele clubului Interbox a vorbit și el după meci ” Ne vom reuni pentru a evalua situația. A fost o seară neagră pentru noi”. De vorbit a vorbit și antrenorul lui Lucian, Stephan Larouche, cel caruia multi ii acorda  mare parte din vină  pentru că nu a găsit o tactică potrivită cu care românul să abordeze acest meci. ” Lucian nu și-a găsit ritmul si a suportat o presiune imensă. Pascual a fost mai exploziv” spune Larouche intr-o declaratie preluata de Le Journal de Montreal.

lucian bute
sursa foto Le Journal de Montreal
lucian bute 1
sursa foto Le Journal de Montreal
lucian
sursa foto Le Journal de Montreal

1 COMENTARIU

  1. Eu personal sunt foarte mandru de Lucian Bute, un mare campion, ce a adus multa cinste tarii noastre.
    El insa s-a stins, nu mai are puterea ce-o avea odata si cu toate astea, raman victoriile ce il pun la loc de cinste in istoria boxului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

sixteen + 1 =