Îl va înlocui Inter pe Chivu cu un alt jucător român?

0
1071

După ce au schimbat antrenorul, înlocuindu-l pe Stramaccioni cu Walter Mazzarri de la Napoli, cei de la Inter se ocupă acum de situaţia jucătorilor. Ieri, i-au prelungit contractul cu un an legendei Zanetti, cu toate că acesta va reveni pe teren abia spre sfârşitul anului, în timp ce Dejan Stankovic a fost anunţat că nu va mai continua la club. Acelaşi lucru i s-ar putea întâmpla şi lui Cristi Chivu, o discuţie despre viitorul său urmând a avea loc după întoarcerea din vacanţă.

În caz că va pleca, Inter a pus deja ochii pe un alt fundaş român, şi anume, jucătorul de 18 ani de la Viitorul Constanţa, Mihai Bălaşa. Surse din Italia spun că Inter este aproape de a-l achiziţiona şi a-l deţine mai apoi în coproprietate cu Verona, urmând a fi împrumutat acolo în sezonul ce vine.

Bălaşa a jucat în acest sezon 22 de meciuri în Liga 1 (20 ca titular) şi a marcat un gol. De asemenea, el este component al naţionalei sub 19 ani şi a fost chemat chiar şi la cea sub 21 de ani, la recentul meci amical încheiat 2-2 în Insulele Feroe.

Sursa: Sky Italia

Articolul precedentPentru prima oară în istorie, peste 1000 de femei au susținut naționala Belgiei dintr-o singură peluză!
Articolul următorFormula 1 intra in New York incepand din 2014
Football, bloody hell.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here