Ce fac foștii mari fotbaliști? Care sunt hobby-urile pe care le-au păstrat și după retragere

0
176

În afara gazonului verde și a zgomotului galeriilor, viețile fotbaliștilor pot lua forme surprinzător de diverse. Azi explorăm lumea celebrităților, descoperind hobby-urile neobișnuite ale zece foști fotbaliști celebri.

Unul dintre cei mai carismatici foști portari, Gianluigi Buffon, este un pasionat colecționar de timbre. Acest hobby, destul de calm și meticulos, este în contrast evident cu agitația și adrenalina de pe teren. Buffon spune că această activitate l-a captivat în urmă cu mulți ani, deoarece îi oferea relaxarea de care avea nevoie după antrenamentele și meciurile intense.

Pe de altă parte, Theo Walcott, fostul internațional englez cunoscut pentru viteza sa impresionantă pe flanc, se destinde scriind cărți pentru copii. Debutul său literar, „T.J. and the Hat-trick”, este inspirat din experiențele sale ca tânăr fotbalist și are ca scop încurajarea copiilor spre a-și urma visurile.

Fostul fotbalist german Mesut Ozil a făcut pasul de la teren, la scenă, încă înainte de încheierea carierei sale sportive. Fostul playmaker al celor de la Arsenal are un interes profund pentru magie. Ozil a fost văzut adesea participând la spectacole de magie și chiar încercând trucuri la anumite evenimente.

Un alt exemplu este Petr Cech, fostul portar care a uimit lumea nu doar cu paradele sale, ci și cu abilitatea sa de a cânta la tobe. Cech a fost deseori filmat în timp ce interpreta cover-uri după piese celebre, demonstrând că talent pentru a performa pe scenă.

Legenda ucraineană Andriy Shevchenko își ocupă timpul liber cu golf-ul. După retragerea din activitatea de fotbalist profesionist, Shevchenko a participat chiar la turnee de amatori și a dezvăluit că golf-ul îi oferă o nouă perspectivă asupra competiției și relaxării.

Gerard Pique este cunoscut pentru pasiunea sa pentru poker, un hobby pe care îl împărtășește cu mulți alți foști sportivi profesioniști. Interesul său nu se limitează doar la jocurile fizice, ci se extinde și în lumea digitală, unde pot fi accesate diverse bonusuri la înregistrare oferite de casinourile online.

Pasionat de tehnologie și gadgeturi, David Beckham își dedică mult timp explorând ultimele noutăți tehnologice. Fostul mijlocaș englez este adesea văzut testând cele mai noi drone și sisteme de realitate virtuală.

Andrea Pirlo are o abordare ceva mai contemplativă, în sensul că este un iubitor de vinuri. Fostul mijlocaș italian deține o podgorie în Italia și produce propriul său vin, dedicându-se studiului viticulturii și enologiei.

După retragerea din fotbalul profesionist, Rio Ferdinand, fostul fundaș central la Manchester United și la echipa națională a Angliei, s-a dedicat unei pasiuni surprinzătoare: boxul. Deși inițial a avut intenția de a obține o licență profesională de boxer, scopul principal al acestei schimbări de carieră a fost să promoveze boxul ca formă de fitness și să inspire alte persoane să-și urmeze pasiunile, indiferent de vârstă sau de parcursul profesional anterior.

În încheiere, vine Zlatan Ibrahimovic, cu un hobby la fel de unic precum personalitatea sa: vânătoarea. Suedezul este un vânător entuziast, dedicându-și multe din vacanțele sale acestei activități, pe care o consideră relaxantă și îmbogățitoare.

Articolul precedentRică Răducanu, fotbaliști de legendă!
Articolul următorPrima cursă de Formula 1 din istorie: 13 mai 1950 – Silverstone, Anglia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here