Înscrie-te la Ediția a 4-a de #PronoLiga1, varianta pe NeVe – FĂRĂ TAXĂ!

29
6786
contact@tikitaka.ro
contact@tikitaka.ro

Pe-un picior de plai, pe-o gură de rai, iată… vin în cale, se cobor la vale, 18 turme de miei, cu “n”ciobănei….Unu-i becalian, unu-i stoican, unu-i răzvan, altu-i isăilean și paișpe e vai mama lor. Iată un intro demn de ceea ce vrea să însemne ”cea mai mioritică întrecere de pe pământ”. Știm, e singura, însă ne place de ea, despre ea și ne mândrim cu ea, pentru că e ”Liga mea”, cum ar zice maneaua! Lăsând la o parte dezacordurile, să trecem la marele anunț: L-AU DAT AFARĂ PE GÂLCĂ! …Glumeam! Ăsta nu e un anunț mare, e doar o știre din viitorul apropiat. Adevărata știre e aceea că: ”#PronoLiga1 is back”. Da, fraților, exact ca Arnold, dar nu Stelică, cel mai tare concurs de pariuri sportive din istoria online-ului din România revine pe micile monitoare de pc-uri, laptopuri, tablete și smartfoane!

După cum bine ați văzut, cea de-a doua parodie a sezonului 2013-2014 din Liga 1 nu a mai intrat la #PronoLiga1, iar pentru asta ne cerem scuze înzecite, înmiite, înmilionite. Știți cum e,  job-ul, școala, licența, restanțele, copiii din flori, toate ne-au ocupat timpul și nu am mai avut timp de susținerea acestui concurs. Și ne pare nespus de rău că am ratat un final de campionat ”ca la carte”, cu blaturi peste blaturi între betofili, cu scandaluri peste scandaluri între magraoni și cu cătușe peste cătușe în rândul becalofililor. Dar nu-i nimic, asta ne face mai puternici și mai dornici să atacăm #Liga1 din toate flancurile. Noi măcar s-o atacăm, dacă ea nu atacă pe nimeni. Adevărul e că nici n-are cu cine.

În această Ediție de #PronoLiga1, a 4-a, atașăm și ”pe NeVe”, date fiind motivele arhicunoscute. Întrucât nu vedem când începe, dacă începe (glumeam) și nici când se termină, vom încerca să analizăm, așa ”ca la radio” (dacă nu avem Look TV), toate parodiile de etapă cu etapă. Vom da verdicte, pronosticuri, vom pune la zid, ne vom turna cenușă în urechi, vom pune la zid antrenori, vom ataca jucători, vom înjura patroni, ce mai, va fi balamuc și haos, așa cum, nu-i așa, ne place!

După cum bine vedeți, sau mai precis nu vedeți, sezonul 2014-2015 din Liga1 va fi transmis de posturile Look TV, Look Plus, Look Minus, Unlocked iPhone, etc. Cum aceste posturi se văd doar la un sau unii furnizori de cablu, am decis și noi să ne aliniem acestor trenduri și să numim concursul ”#PronoLiga1 pe NeVe”. Ok, acum veți spune: ”Și dacă receseul, dolceul și altele vor cumpăra drepturile de retransmisie?” Who cares, fraților, oricum nimeni nu se uită la Liga1, iar cei care o fac se uită la 1-2 meciuri pe etapă. Așadar, pe NeVe și punct!

Înainte de a da startul acestei ediții speciale, haideți să-l felicităm încă o dată pe Ionuț Brânzei, marele câștigător al ediției anterioare!

Iar acum, cum se zicea pe postul manelist, să trecem la treabă și să vedem țintarul #PronoLiga1 pe NeVe:

Startul concursului: vineri, 25 iulie 2014! Pentru a porni cu șanse egale la locul 1 este de preferat să vă înscrieți până atunci. DAR, și acum vine partea happy pentru uituci, puteți să vă înscrieți și după.

Durata #PronoLiga1 pe NeVe: între etapele 1 – 17!  Cu alte cuvinte, până la finalul acestui tur!

* De menționat că, vorbind de fotbalul românesc, putem asista oricând la retrageri de echipe, decizii TAS, falimente, bombe, dezastre nucleare, astfel că durata poate fi flexibilă în caz de evenimente extreme!

În ceea ce privește regulamentul, în mare parte acesta este același. Există mici diferențe pe care le veți sesiza în cele ce urmează:

– Fiecare etapă va cuprinde 9 meciuri la care fiecare jucător va avea la dispoziție 8 pronosticuri simple (de genul 1, X sau 2) plus o dublă (1X, 12, X2) PE FIECARE ETAPĂ!

Atenție mare când pariați! Dacă veți pune două sau mai multe duble (gen 1x,12,x2) acestea se vor anula!

Termen limită pentru fiecare etapă: un minut înainte de începerea primei partide a rundei. De exemplu, pentru prima etapă, termenul limită va fi ora 18:29, un minut înainte de meciului Concordia – Astra.

Se considera FINALE doar rezultatele după 90 de minute! În cazul in care un meci va fi decis la masa verde din cauza unor incidente (fani pe teren, căderea nocturnei, retrageri în stil Copos, Apocalipsă, invazii de melci) meciul va fi ANULAT!

ÎNCĂ O MARE ATENȚIE, UNA CHIAR IMENSĂ#PronoLiga1 pe NeVe NU PRESUPUNE TAXĂ! Poate lua startul oricine are acces la internet! Chiar și Bombonel! 

Printre premiile care se vor acorda la această ediție nu se numără deocamdată nimic, însă oricine e dispus să doneze ceva este rugat să lase un comentariu!

* Puteți dona orice bunuri, cu excepția celor imobile! EX: Terenuri la Nana!

Cine dorește să se înscrie la #PronoLiga1 pe NeVe este rugat să lase un comentariu la acest articol!

PENTRU A FI LA CURENT CU DESFĂȘURAREA CONCURSULUI NOSTRU, URMĂRIȚI-NE PE TWITTER (@tikitaka_ro), DAȚI-NE LIKE PE FACEBOOK SAU ACCESAȚI FRECVENT WWW.TIKITAKA.RO.

Articolul precedentCele mai tari 10 goluri de la Cupa Mondială
Articolul următorVIDEO! Sparta Praga a distrus Levadia Tallin, scor 7-0. Lafata a marcat de 5 ori

29 COMENTARII

  1. În sfârșit sunt și eu pe fază. Unu-n plus, unu-n plus….cum spune o vorba veche.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here