VIDEO: Aberdeen câştigă primul trofeu după 18 ani, iar fanii readuc în topuri un cântec din anii ’80

0
1054
foto: eveningexpress.co.uk
foto: eveningexpress.co.uk

Duminică, după o aşteptare de 18 ani, Aberdeen a reuşit să pună din nou mâna pe un trofeu, învingând în finala Cupei Ligii Scoţiei pe Inverness, 4-2 la loviturile de departajare. Bucuria suporterilor a fost imensă, Celtic Park fiind umplut în proporţie de 75% de “roşii”.

Povestea interesantă care s-a născut după finală îl are în prim plan pe mijlocaşul de 23 de ani al celor de la Aberdeen, Peter Pawlett. Un jucător important în acest sezon şi unul foarte iubit de fani, scoţianul nu a putut evolua în finală din cauza unei accidentări. Suporterii nu l-au uitat însă, şi în timpul paradei de după premiere, au fredonat cântecul dedicat lui Pawlett. Melodia este o adaptare după celebrul hit din anii’ 80, “Don’t You Want Me”, al formaţiei The Human League. Singura diferenţa este că în timpul refrenului, fanii strigă “Peter Pawlett, baby!”. Momentul a fost unul euforic, iar pentru jucător, de neuitat, fiind purtat pe braţe de colegii lui.

peter4Dar povestea nu s-a încheiat aici. Ce s-a întâmplat în următoarele ore de la terminarea partidei demonstrează până unde poate ajunge dragostea pentru un club sau pentru un jucător. Continuând sărbătoarea, fanii au rămas cu melodia în cap, fredonând-o pe străzi, în puburi, cluburi, la o nuntă, iar unul dintre aceştia a creat o pagină de Facebook dedicată cântecului, cu scopul ca fanii să downloadeze melodia de pe iTunes şi de a face ca ea să ajungă pe primul loc în top. Până în acest moment, pagina a strâns peste 10000 de like-uri, cântecul a intrat în Top 4, trupa The Human League a rămas impresionată de această campanie, mulţumind suporterilor, iar jucătorii lui Aberdeen s-au mobilizat şi ei, răspândind mesajul mai departe.

petetweet
Articolul precedentFOTO! Sorana Cîrstea a înotat cu delfinii la Miami!
Articolul următorAstana Arena, Astana, Kazahstan
Football, bloody hell.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here