Barcelona și Bayern completează careul perfect al semifinalelor Ligii Campionilor!

0
1522

După ce prima zi a sferturilor de finală a fost pe punctul de a produce o surpriză imensă și să lase acasă echipa care nu pierduse niciun meci în acest sezon, ziua de miercuri a fost aproape de a ne oferi un scenariu asemănător. Dacă Bayern a arătat din nou tuturor că este cu multe clase peste trista campioană din Serie A, Barcelona a arătat și ea ceva. însă nu o superioritate, ci o inferioritate valorică a echipei fără Messi în teren.

 Barcelona – PSG 1-1 (2-2 în tur, 3-3 agg.) Messi dependență! 

După un 2-2 care părea a fi suficient pentru o calificare lejeră, Barcelona a avut probleme mari cu un PSG total schimbat față de meciul de pe Parc des Princes. Mult mai dornică de a arăta că își merită locul în această fază de UEFA Champions League, trupa lui Ancelotti a jucat pe Nou Camp cum numai Real Madrid a făcut-o în meciul de Cupă. Fără a se lăsa dominați de o Barcelona total umană fără Messi, francezii fără francezi de la PSG au trecut în dese rânduri pe lângă gol în prima repriză. Acest lucru nu avea să se repete în startul părții a doua a jocului, atunci când Ibrahimovic l-a găsit inteligent pe Pastore, iar acesta din urmă l-a învins simplu pe Valdes. În acel moment, unica șansă a Barcelonei de a mai reveni în semifinalele Ligii Campionilor era intrarea celui mai bun fotbalist din istoria fotbalului, Lionel Messi. Evenimentul, așteptat de întreaga suflare de pe Nou Camp, s-a produs în minutul 62, la 12 minute de la golul lui Pastore. Intrat în locul unui anemic Fabregas, Messi are rapid o primă ocazie, însă greșește preluarea. Descătușarea avea să se producă la nici 10 minute de la intrarea argentinianului. După o accelerarea în stilu-i caracterisitic, Messi trimite inteligent pentru David Villa, care așează frumos mingea pentru golul de 1-1 marcat de Pedro. Calificarea era decisă, iar o lume întreagă realiza că Messi, fie el într-un picior sau două, este decisiv jocului Barcelonei. Prin această calificare, Barcelona ajunge pentru a 6-a oară consecutiv în semifinalele Ligii Campionilor, un record.

 

Juventus – Bayern 0-2 (0-2 în tur, 0-4 agg.) Arsenal fost hopul. Juve, meciuri de antrenament!

Așa cum era de așteptat, echipa mai valoroasă și mai inteligentă, Bayern Munchen, s-a calificat mai departe fără absolut nicio problemă. În fața unui Juventus palid, germanii au demonstrat și în partida retur că între campioana din Bundesliga și cea din Serie A este o diferență ca de la cer la pământ. Mandzukic și Pizzaro au marcat golurile unei victorii conforme cu realitatea din teren.

 Așadar, după Real Madrid și Borussia Dortmund, astăzi a venit rândul Barcelonei și lui Bayern Munchen să completeze careul de ași a unor semifinale perfecte de Liga Campionilor. Rămâne de văzut cum vor fi împerecheate cele patru formații. Vom avea un dublu ”El-Clasico” în semifinale sau îl așteptăm pentru Wembley ?

Articolul precedent#PronoLiga1! Etapa a 7-a!
Articolul următorFormula 1: La Red Bull, Sebastian Vettel are mana libera
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here