Alexandra Dulgheru, a doua victorie împotriva unei jucătoare din top 30 în decurs de o săptămână

0
1030

În primul tur al turneului de la Kuala Lumpur, Alexandra Dulgheru (94 WTA) a învins-o pe Sabine Lisicki (28 WTA), a doua favorită a competiţiei, scor 6-4, 7-5, în o oră şi 52 de minute.

Partida a fost una disputată şi echilibrată, în special a doua parte. După un prim set în care jucătoarele şi-au pierdut serviciul doar de trei ori în total, al doilea set a fost ca un rollercoaster. Primul game a durat peste 12 minute, iar jucătoarele şi-au pierdut serviciul de nouă ori, Alexandra impunându-se în final cu 7-5 şi confirmând forma bună de la Doha.

Aceasta este a doua victorie pentru Dulgheru împotriva unei jucătoare din top 30 în decurs de o săptămână, după meciul câştigat la Doha împotriva franţuzoaicei Alize Cornet.

În următorul tur al turneului de categorie WTA International, adversara româncei va fi chinezoaica Ying-Ying Duan (116 WTA).

Articolul precedentPrima înfrângere pentru Guangzhou R&F. Campioana Thailandei i-a lăsat un gust amar lui Cosmin Contra, în a doua etapă a Ligii Campionilor Asiei. Rezumat VIDEO
Articolul următorBas Dost, olandezul care se trage de șireturi cu Messi și Cristiano Ronaldo
Football, bloody hell.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here