Ziua “7” în fotbalul european!

1
5721

Dacă la meciurile din Liga 1 ne rugăm pentru goluri ca pentru ploaie, în Europa lucrurile stau puțin diferit. Forțând puțin nota, putem spune că ”Miiii de goluri” s-au dat în pe data de 28 iulie 2014 în meciurile care au avut loc pe continent. Din aceste mii, multe s-au dat în pachete de câte 7!

Din Belgia, Suedia și până la vecinii noștri bulgari și unguri, jucătorii au avut o slăbiciune pentru cifra 7 în această zi de 28 iulie 2014!

Cupa Belgiei! Încă nu ne-au survenit numele marcatorilor, însă se pare că am avut un barbeque pe cinste la acest duel de trei gladiole!

Jong Lede

Bulgaria, A PFG! Nu știm ce bere e acest ”A PFG”, însă se pare că e una tare și băută doar de oaspeți. Cel puțin așa ne arată tabela meciului de mai jos! Presa bulgară sugerează că, pentru gazde, ar fi marcat și patronul, lucru încă neoficial!

Botev Plovdiv

Finlanda, Kakkonen West! Specialiștii spun că kakkonenii vestici se remarcă prin multe, foarte multe goluri marcate pe meci, iar Narpes ne-a arătat acest lucru. Deși în minutul 21 era 1-1….ce-a urmat, vorbă de Borcea se numește: MASACRU!!!

Narpes

Norvegia,  Divizia 2 – Grupa 2! Legenda ne spune povești. Iată că nordicii lui Tore André Flo nu joacă doar la întâmplare sau, dacă joacă, se întâmplă lucrurile destul de bine.

ALTAUngaria, OPT Bank Liga! În primul rând trebuie să-i felicităm pe vecinii noștri. Dacă noi făceam reclamă la HamBURGER sau Ursuszu, iată că se poate și la o bancă! Cât despre fotbal, toate cele multe!

debrecen

Suedia,  Svenska Cupen – Calificare! Ne întoarcem în țara lui Ibra, acolo unde patru formații de schiori ne strică forma de ”7-1”

Lindome

și….

Bunkeflo

capturi foto: flashscore.ro

Articolul precedentRiblon, câștigătorul etapei a doua din Turul Poloniei
Articolul următorRebelul Bale
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

1 COMENTARIU

  1. Problema fundamentala sunt reslrseue. Atata timp cat nu poti pune la dispozitie elevului/studentului conditii decente pentru a face macar un sport la un nivel ridicat, de a avea un atelier unde poate sa devina creativ cand vine vorba de arta, sistemul scoate pe banda rulanta programatori si economisti. Atat. Sportivii cu performante recente nu au fost impulsionati de scoala publica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here