Zidane: Nu există jucător care să valoreze 100 de milioane

0
1009

zidane gareth

Francezul, considerat a fi mâna dreaptă a lui Ancelotti la Real Madrid, a vorbit pentru Canal Plus Franța despre transferul lui Gareth Bale la clubul spaniol. Întrebat dacă Bale merită cele 91 de milioane de euro plătite pentru el ( în Anglia se susține că de fapt sunt 101 milioane ), Zidane a fost cât se poate de sincer ”Dacă se merită? Întrebarea asta e de pus peste un an de zile. În urmă cu zece ani eu însumi am spus că nu valoram 75 de milioane de euro ( 78 de milioane a încasat Juventus pe el atunci ), iar azi cred același lucru, că nu există jucător care să valoreze atâția bani. Însă două cluburi ajung la un acord fără să fie obligate să o facă. Din nefericire, așa e fotbalul. De neînțeles pentru unii, cu tot ce se întâmplă în zilele noastre.”

Despre transferul lui Bale la Real Madrid a vorbit și președintele Barcelonei, Sandro Rosell, într-un program al televiziunii catalane TV3 ”Eu nu aș fi plătit 100 de milioane pentru Bale. Actionarii ( socios ) noștri mi-ar fi făcut un scandal imens, însă dacă ei ( Real Madrid ) au făcut e pentru că li s-a permis. Nu e nimic de comentat”.

De altfel, Rosell a vorbit destul de mult despre Real Madrid, atingând cu această ocazie și tema Casillas , cel despre care au apărut zvonuri ca ar putea ajunge la echipa catalană după ce Carlo Ancelotti l-a ținut pe banca de rezerve în startul acestui sezon ”Nu îl văd pe Iker cu stema Barcelonei pe piept. Este un simbol al Madridului, așa cum nici pe Xavi, Iniesta, Messi sau Pique nu îi văd jucând la Real Madrid”.

Articolul precedentLeo Messi și Gareth Bale împreună în FIFA 14
Articolul următorȘi maidanezii pot înscrie golazos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here