Zidane a prezentat balonul cu care se va juca la #EURO2016

0
1662

BALL_EURO_ONE_3498453b

Zinedine Zidane a fost desemnat de cei de la Adidas pentru a dezvălui mingea cu care se vor juca meciurile de la Campiontul Mondial din Franța de anul viitor. Numele acesteia este „Beau Jeu” („Jocul/Fotbalul frumos” în traducere) și are inscripționate literele E, U, R, O dar și cifrele 2, 0, 1, 6 semnificând numele competiției și anul în care aceasta va avea loc.

 

Crearea acestui balon a durat 18 luni. Pentru dezvoltarea acestuia, Adidas a preluat cele mai bune elemente provenite de la modelul Brazuca FIFA World Cup. Cea mai importantă îmbunătățire constă în structura suprafeței balonului, oferind un control mai bun al acestuia.

Mingea „Beau Jeu” va fi folosită de către echipele participante începând cu sfârșitul acestei luni pentru a avea timp suficient de a se familiariza cu aceasta. Printre jucătorii care au testat deja noul balon este Gareth Bale. Acesta s-a arătat foarte mulțumit de Beau Jeu și a făcut numai remarci de aprociere.

 

Articolul precedentCe reacție ai atunci când te întâlnești cu Sebastian Vettel într-o benzinărie?
Articolul următorTop 20 de goluri imposibile
"Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." Bill Shankly

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here