Adevărul despre Wrestling

4
5479

Recunosc că m-am uitat de câteva ori la wrestling. Asta se întâmpla în milenul trecut pe vremea când nu era „noul sport național”, când de fapt nici măcar nu știa lumea ce e ălă wrestling. Mă uitam la germani pe DSF. Auntci se numea catch (cel puțin așa numeau germanii sportul ăsta) – adică aceeași porcărie cu alt nume. La 12, 13 ani era normal să fiu impresionat de niște animale pline de steroizi care își dau cu scaune în cap și sar în ring mai ceva ca maimuțele. M-am uitat o perioadă dar a început să-mi displacă total, să-l urăsc chiar când mi-am dat seama de fapt că wrestlerii ăia joacă teatru la greu. Mă tot întrebam cum naiba se pot bate în halul ălă fără să existe măcar o picătură de sânge. Cum naiba se mai poate ridica ală de la podea după a fost pur și simplu snopit în bătaie? Nu doar că se ridică, dar renaște mai ceva ca pasărea Pheonix. De fapt, pasărea asta Pheonix e minciună pe lângă wrestleri. După ce se ridică de la podea, îl rupe pe celălalt în bătaie și asta în condițiile în care mai devreme rivalul lui a măturat pe jos cu el.

Din greșeală am dat despre un interviu cu președintele UFC – o federație de wrestling ceva. Habar n-am și nici nu mă interesează ce e. Dana White pe numele lui, s-a înfuriat la culme când a fost întrebat dacă o partida importantă nu a fost cumva „aranjată”? Un anume Anderson Silva a pierdut în fața unuia pe nume Chris Weidman. Silva ar fi fost marele favorit… cică n-ar fi pierdut de 8 ani, adică de când s-a angajat la teatrul UFC. Păi ok dar s-or fi săturat lumea (aia îndobitocită) să-l vadă tot pe Silva câștigând. E clar că partida a fost „aranjată”. Silva pierde, se rejoacă și mai iasă ceva bani ca sunt mulți fraieri care vor să vadă bătaia, printre care și Justin Bieber (chiar nu e de mirare).

Se mai uită cineva în afară de copii de 12, 13 ani la așa ceva?

Articolul precedentA dispărut Arsene Wenger… ca prin minune!
Articolul următorATP Gstaad: Hănescu a mai dat de unul ”bolnav”, Bautista, și va juca în sferturi cu Daniel Brands

4 COMENTARII

  1. mai putoi. incerci sa scrii ceva dar habar nu ai .documenteaza.te ce inseamna ufc pe urma scrie prostii .in ufc luptele chiar sunt reale iar acel anderson silva este printre cei mai buni din istorie impreuna cu fedor emelianenko werdum chiar si alistar overeem a luptat in aceasta organizatie . in schimb wrestlingul este o porcarie se mai numeste WWE TNA etc.nicidecum ufc (ultimate fighting championship)

  2. Parerea mea e sa iti tii parerea de cacao pentru time daca nu esti documentat. Stii ce este wrestling-ul? Stii cu ce se mananca? Habar nu ai. Este un sport de ,, entertainment”. Oameni astia din ring sunt mai disciplinati decat multi altii dintre noi. Practicarea wrestling-ului = DISCIPLINA. Wrestlerii sunt antrenati sa aibe grija until de celalalt, sa nu se nenorociasca. DA, in mare parte totul e o ,,facatura”, dar una cat se poate de reala. Anii 90′ pana tarziu spre 2010, wrestling-ul a fost cel mai frumos si bine pus la punct sport in opinia mea. In zilele noastre au ajuns multi ,,copii” (cum le spun eu) sa practice acest sport, dar cred ca sunt lipsiti de carisma. Miscarile lor par robotizate, speech -urile nu au nici o treaba in anumite cazuri/contexte. Dar ei respecta scenariul. Nimic gresit. Au timp sa se imbunatateasca. Oricum, consider ca a te documenta inainte de a face o afirmatie, e cel mai bun lucru. Daca nu, poti alege sa tii ,,gura inchisa” si sa mergi mai departe, ca oricum nu iti afecteaza vista personala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here