WORLD CUP 2014: Brazilia a mai inaugurat un stadion ( Foto+Video)

0
1553

manaus 3

Organizatorii turneului final ce va incepe pe 12 iunie au inaugurat duminica trecută stadionul Arena do Amazonia, din Manaus, al nouălea stadion care este gata din cele 12 ce urmează să găzduiască meciuri la acest mondial. Se mai lucrează încă la trei stadioane, inclusiv la cel din Sao Paolo, acolo unde se va juca meciul de deschidere.

manaus 1 manaus 2
Chiar dacă Arena do Amazonia  nu este terminat 100%, organizatorii au ținut să îl inaugureze duminica trecută, acolo jucându-se cu această ocazie meciul Nacional – Remo, meci contând pentru una din diviziile regionale ale Braziliei. La meci au fost prezenți în jur de 20 000 de persoane.

Arena do Amazonia are o capacitate de 44 000 persoane, fiind unul dintre cele șase stadioane pe care FIFA le-ar fi vrut gata pâna la finalul anului 2013. Pe acest stadion se vor juca patru meciuri din grupele mondialului brazilian: Anglia – Italia, Camerun – Croația, SUA – Portugalia și Honduras – Elveția. Pentru construcția sa s-au cheltuit aproximativ 300 de milioane de dolari, cu vreo 70 peste bugetul inițial.

)

sursa foto fifa.com

Articolul precedentSimona Halep trece de Eugenie Bouchard și se califică în sferturi la Indian Wells!
Articolul următorLiga Campionilor: AC Milan pune ștampila definitivă pe declinul fotbalului italian

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here