Wolfsburg se confruntă cu o situație ciudată: Conducerea clubului vrea să anuleze sărbătoarirea titlului pentru echipa de fete. Formația e calficată și în finala Cupei

0
2610

Wolfsburg, echipa feminină a câștigat campionatul și joacă și finala Cupei Germaniei, acolo unde este favorită dar s-ar putea să nu beneficieze de o paradă pe străzile orașului pentru că echipa masculină joacă barajul de menținere în prima ligă. Echipa de fete este favorită certă în fața formației FC Sand având mari șanse să realizeze eventul.

FC Wolfsburg (Women)
Wolfsburg – campioana Germaniei la fotbalul feminin

În cazul în care acest lucru se va întâmpla, fetele antrenate de Kellerman, nu se vor putea bucura alături de fani pentru această perfomanță dacă echipa masculină nu se salvează de la retrogradare. Știrea a apărut pe site-ul german, ndr.de!

Surse foto/video: ndr.de

Wolfsburg joacă baraj cuEintracht Braunschweig, echipa clasată pe locul 3 la finalul campionatului în 2.BUndesliga (liga a 2-a). În primul meci disputat pe teren propriu, Wolfsburg a câtigat cu 1-0. Singurul gol al meciului a fost marcat de Mario Gomez în minutul 35 din penalty. Returul se anunță unul de foc, dacă ținem cont de faptul că Braunschweig este una din cele două rivale de tradiției a echipei din Wolfsburg. Cealaltă rivală a echipei este Hannover 96. 

Articolul precedentLionel Messi vs Cristiano Ronaldo
Articolul următorSerie de acuze îndreptate Federației Americane de fotbal după ce naționalele masculină și feminină vor purta tricouri pentru susținerea LGBT

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here