Wenger il apara pe Walcott: A fost inofensiv

0
953

theo walcott

Arsenal a eliminat Tottenham din FA Cup, scor 2-0, însă știrea care a dat ocolul pământului în 80 de secunde a fost gestul făcut de Theo Walcott în momentul în care a fost schimbat din cauza unei accidentări. Fotbalistul nu s-a putut abține și le-a amintit fanilor Spurs scorul de pe tabela de marcaj, gest considerat ca arogant de către aceștia.

Walcott a fost apărat însă de antrenorul său la conferința de presă de după meci: ”Nu cred ca a vrut să jignească pe nimeni. Medicul nostru mi-a zis că asupra lui Walcott a căzut o ploaie de monede, iar ei au vrut să îl protejeze. Probabil ca din această cauză a făcut acel gest. Am văzut fotografiile după meci. Nu pare agresiv.” Chiar și așa, Walcott ar putea fi sancționat de către federația engleză pentru respectivul gest.

Cifra meciului: Tim Sherwood este cel de-al 10-lea antrenor pentru Spurs de când Arsene Wenger a preluat cârma celor de la Arsenal.

Articolul precedentS-a stins din viață Eusebio, legenda fotbalului portughez
Articolul următorSimona Halep pierde în primul tur la Sydney și completează seria neagră a româncelor în debutul acestui sezon!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here