Welcome to Hell, partea a 2-a

0
1049

La 19 ani de la meciul de coșmar, așa cum a fost descris chiar de către jucători, Manchester United revine pe terenul celor de la Galatasaray pentru partida din Champions League.

Atunci, englezii fuseseră anunțați încă de la meciul tur că o să fie așteptați la aeroport. Și așa a și fost. Sute de fani au venit la aeroport cântând, insultându-I pe jucători și afișând bannere precum “Bine ați venit în iad”,  “Acesta este sfârșitul” și chiar “O să muriți”. Drumul spre hotel nu a fost mai liniștit, turcii claxonând și urmărind autocarul echipei, fluturând steaguri și gesticulând. La hotel nici vorbă de liniște. Telefoanele din cameră sunau la intervale de câteva minute și era imposibil ca jucătorii să se odihnească. La meci, aceeași atmosferă ostilă, turcii făcând atâta zgomot încât jucătorii abia se auzeau pe teren. Și la fel și după. Poliția nu părea să vrea să ofere protecție, iar unul din geamurile autocarului a fost spart.

Fanaticii turci nu s-au lăsat mai prejos nici astăzi și au mers din nou la aeroport. Iată câteva imagini de la primirea oaspeților din această seară:

Sursa foto: Twitter

Articolul precedentZiua fotbalului în Australia: 7 ani de A-League!
Articolul următorClasament #Pronoliga1! @clllaudiu și @danielnazare, lideri înainte de ultima bătălie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here