Weekend interzis pariorilor fricoși! Top 10 rezultate care îmbogățeau pariorii!

0
1003

Când nu se înregistrează scoruri fluviu, gen 9-1, 8-2 sau celebrele 14+ din Estonia, fotbalul mondial înregistrează rezultate extrem de echilibrate, marcate de răsturnări spectaculoase de scor, care, dacă ar fi ”mirosite” de pariori, ar aduce profituri destul de frumoase. Acest weekend a fost dominat de un scor greu de preconizat de pariori…poate doar cei cu vise deșarte să fi fost atât de nebuni să mizeze pe ele.

Haideți să vedem rezultatele care au dat apă la moară ”Martorilor lui Ștucan”:

1.  Eintracht Frankfurt (am) vs. Ulm 4-3

Aici am avut așa! Ultimul loc, amatori, conduși cu 0-3 în minutul 28, cei de la Frankfurt aveau o misiune de 10 ori mai grea ca a lui ”007”. Acest scor avea o cotă de 200! Onorabil!

2. Reading vs. Manchester United 3-4

Aici merge de minune replica aia cu ”Un fleac, au revenit ca de obicei”. Reading este cea de-a 568 echipă care conduce pe United apoi se vede bătută fără obiecții! CFR știe de ce! Cota de aici nu depășea probabil un timid 85!

3. Stockport vs. Southport 3-4

Portabilii” din stock și din sud au oferit o partidă interzisă posesorilor de extraveral. 0-3, 3-3, 3-4 în minutul 90! Cam așa au decurs ostilitățile în Blue Square Premier, o ligă britanică ambițioasă!

4. Singapore vs. Laos 4-3

Ați auzit de Suzuki ? Normal! Dar de Cupa Suzuki? Hmmm, nu cred! Ei bine, singaporezii și laoșenii au oferit publicului un spectacol cum rar mai vezi prin insule! În minutul 40, toți cei care au mers cu laoșenii își numărau banii, întrucât aceștia aveau 0-2 pe tabelă. Ce-a urmat..puteți uita!

5. Rapid Viena vs. Ried 4-3

Dacă te numești ”Rapid” nu este obligatoriu să fii o echipă săracă, fără rezultate și din est. Rapid Viena este exemplul care infirmă regula. Mai mult, aceștia se și bat la titlu cu Salzburg și Austria Viena.

6. Siofok vs. Egri 4-3

Eh? Uite că se poate și la Ungaria! Ultimul loc și penultimul loc au oferit un spectacol demn de Autonomie! Culmea, chiar pe 1 decembrie! RUȘINICĂ, BĂ!

7. Lokeren vs. Genk 3-4

Cu un 2 pauză/1 final nu se face primăvară în decembrie însă se scot bani frumușei la pariuri. Iar dacă mai pui și un 3-4 cu cotă de 200! BIJUTERIE!

8. Santander vs. Almeria 3-4

Cândva o echipă de Primera Division, Santander se află acum la coada clasamentului din Segunda. De acest lucru s-a asigurat și Almeria, care i-a dat perversa chiar pe ”El Sardinero”.

9. Zimbru Chișinău vs. Olimpia Bălți 4-3

Ce poate fi mai atrăgător într-un weekend fotbalistic dacă nu un duel între locurile 6 și 9 din Divizia Națională Moldovenească ? Iar când acesta are și 7 goluri…

10. Huracan vs. Orihuela 4-3

Nu, nu mergeți cu mintea în America de Sud întrucât nu este un meci din nicio Apertură sau Uvertură de acolo, ci este un duel inedit dintr-o ligă mai mult decât inferioră a Spaniei. Cu toate acestea, who cares, atâta timp cât cota de 160 umplea contul!

foto

 

Articolul precedentXolos Tijuana a câștigat campionatul mexican după doar 5 ani de la înființare!
Articolul următorSamba d’Or: Care e cel mai bun brazilian din Europa în 2012?
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here