VIDEO: Turneul amical cu cele mai multe derby-uri! Racing – Independiente 3-0. Portarul a marcat din penalty!

0
818

În Argentina, Torneo de Verano reprezintă o serie de amicale jucate în pauza dintre cele două campionate, Torneo Inicial şi Torneo Final. Deosebirea faţă de alte turnee de pregătire din lume, este că majoritatea meciurilor se joacă între marile rivale, iar suporterii le dau mare importanţă, umplând peluzele ca la un meci oficial. De altfel, prima pagină a ziarelor de astăzi a avut ca subiect principal acest turneu:

ziare
Spre exemplu, în turneul din acest an, Boca Juniors şi River Plate se vor întâlni de trei ori (!!!), cele două echipe din La Plata, Gimnasia şi Estudiantes, de două ori şi cele din zona Avellaneda a capitalei Buenos Aires, Racing şi Independiente, o dată. Spre comparaţie cu România, imaginaţi-vă că în pauza de iarnă, tot de atâtea ori ar juca Steaua – Dinamo, Poli Timişoara – UTA sau U Cluj – CFR Cluj.

Meciul dintre Racing si Independiente a avut loc aseară, iar Racing a câştigat categoric cu 3-0, portarul Saja marcând şi el din penalty! După cum se va putea observa în rezumat, tribunele au fost pline.

Articolul precedentZlatan Ibrahimovic a marcat cel mai tare gol al anului 2013
Articolul următorTemperatură extremă la Australian Open: 45°C! Cum au descris jucătorii condiţiile de joc
Football, bloody hell.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here