VIDEO! Stancu a marcat și a adus un punct echipei sale în meciul cu Galatasaray

0
977

Atacantul naționalei României, Bogdan Stancu s-a dovedit a fi providențial pentru echipa sa, Genclerbirligi în partida de pe teren propriu cu Galatasaray reușind să înscrie golul egalizator al formației lui Irfan Buz. Ciolak a deschis scorul pentru Galata în minutul 19 după un contraatac în 3 oameni. După două ocazii importante in dreptul său, Stancu a reușit golul egalizator în minutul 71, reușind să reia cu capul din aproximativ 7 metri după o centrare venită de pe partea dreaptă. În urma acestui rezultat, Genclerbirligi a egalat la puncte formația Mersin, 26, dar cu un meci mai mult disputat. Galatasaray a egalat la puncte liderul Besiktas, 32 de puncte, având un meci mai mult. În urma acestui gol, atacantul român a ajuns la cota 6 în prima ligă din Turcia.

Cele mai importante faze ale partidei le puteți vedea mai jos:

Articolul precedentBarometrul stranierilor! Bogdan Stancu, gol cu fosta echipă, Galatasaray!
Articolul următorRetrospectivă 2014: Simona Halep, de profesie campioană! (VI) Wimbledon, performanță istorică pentru România!
"Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." Bill Shankly

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here