Victoriile Stelei și Astrei urcă România 7 poziții în clasamentul coeficiențiilor

0
1786

Victorii trase la indigo de reprezentantele României în grupele Europa League. Atât Steaua cât și Astra au fost conduse cu 1-0 însă au revenit și au câștigat cu puțin timp înainte de ultimul fluier.

steauaastraaa

Steaua a avut un început mai prost de meci, nereușind mai nimic în prima repriza. Jocul ro-ș-albaștrilor s-a schimbat semnificativ după pauză. Acțiunile ofensive s-au concretizat pentru prima dată în minutul 68 când Momcilovic a reușit egalarea după o centrare executată foarte bine de Boldrin. Același Boldrin a fost cel care a contribuit și la golul victoriei, centrând ca la carte pentru Tamaș care a trimis cu capul în poarta echipei lui Rusescu în minutul 86.

La fel ca în cazul Stelei, Astra a fost condusă cu 1-0 începând cu minutul 57 prin golul lui Rotpuller după o greșeală a apărării giurgiuvene. Șumudică este foarte inspirat în minutul 61 când îl trimite în teren pe Daniel Florea în locul lui Oros. Florea aduce egalarea în minutul 79 și scoate penalty-ul prin care Budescu aduce victoria Astrei în minutul 88.

Cele 6 puncte câștigate în această etapă de Steaua și Astra duc România pe locul 25 în clasamentul coeficiențiilor UEFA.

uefa-country-coefficients-2016-2017

Articolul precedentA fugit direct la vestiare după ce a ratat un penalty
Articolul următorBrazilia, țara cu cei mai mulți fotbaliști în Europa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here