Victorie importantă pentru FC Politehnica Iasi în deplasare cu o contracandidată, FC Chindia Târgovişte. Ieșenii au câștigat cu 2-0 prin golurile marcate de Kevin Luckassen în minutul 13 și Lucas Nicolas Chacana în minutul 90. Echipa lui Rednic se află la primul succes după 4 înfrângeri consecutive.
 
În celălalt meci al zilei, am avut parte de o partidă cu 6 goluri. Sepsi OSK a revenit în 10 oameni de la 3-1 și a reușit să egaleze liderul, Viitorul FC.
Gabi Iancu a deschis scorul în minutul 11 de la punctul cu var. Virgil-Eugen Ghita a majorat scorul pentru echipa lui Hagi în minutul 17. Lorand Fulop a redus din diferență în minutele de prelungire din prima repriză astfel că la pauză s-a intrat cu scorul de 2-1 pentru oaspeți. După pauză, Sepsi rămâne cu un om mai puțin pe teren după ce Nicolae Carnat primește al doilea cartonaș galben și este eliminat. Cosmin Matei a schimbat tabela la 3-1 pentru Viitorul în minutul 58. Cu un om în minus, Sepsi reșește să restabilească egalitatea. Gabriel Vașvari din penalty în minutul 65 și Pavol Safranko în minutul 86, aduc un punct nesperat pentru echipa antrenată de Leo Grozavu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here