Victor Pițurcă, ”lovit” cu banca în cap!

0
1962

Mutu PiturcaDacă cineva ar privi banca de rezerve a României de la meciul cu Olanda, apoi ar arunca o privire pe evoluția jucătorilor care au ocupat-o în partidele lor la echipele de club, ar zice că România beneficiază de o super echipă. Din păcate, deși ne-am dori din tot sufletul să avem și noi un prim ”unșpe” peste valoarea ”băncii”, un ”domn”, pe nume Victor Pițurcă, ține să dea peste cap normalul.

Acum, la nici măcar o săptămână de la episodul Amsterdam, banca se răzvrătește în modul cel mai frumos cu putință, și, cu mult fair-play, îl lovește pe selecționer direct în mândria sa ridicolă.

Să vedem ce au făcut ”oamenii băncii” în semn de ”protest” la tratamentul la care au fost supuși de Piți:

1. Claudiu Keșeru, un desculț de golgheter din Ligue 2!

Uitat pe bancă la Budapesta, batjocorit la Amsterdam din nou, Claudiu Keșeru s-a răzvrătit în cel mai sportiv mod cu putință și i-a arătat selecționerului că meseria sa e golul. Dacă și meseria lui Piți ar fi selecționarea jucătorilor care merită, atunci am avea speranțe. Revenind la Keșeru, acesta a marcat primul gol al echipei sale Angers, în victoria 3-2 de la Chateauroux apropiindu-și echipa de un loc de promovare în Ligue 1.

Keseru Claudiu

 

2. Alex Maxim, gol cu ”anonimii” de la Dortmund!

În timp ce Cristi Tănase se face de râs cu Gaz Metan Mediaș, dar este titular la Amsterdam, un prăpădit de Alex de la VFB Stuttgart, nu are loc în primul 11 la națională. La câteva zile după, pricăjitul este titular în Bundesliga, chiar contra campioanei Borussia Dortmund și, ce să vezi, chiar marchează un gol superb. Până la meciul cu Ungaria, Dodel mai are timp de un gol cu Concordia, așa că Maxim să-și ia gândul de la un loc de titular.

3. Adrian Mutu, un moșneag golgheter la Ajaccio!

Daca există un fotbalist român care nu ar merita să fie apărat când e vorba de conflicte la echipa națională, acela este Adrian Mutu. Cu toate acestea, din moment ce el face parte din lotul echipei, nu văd niciun motiv pentru care nu l-ai băga din primul 11 la Amsterdam. Ok, pe Keșeru nu-l bagi, pentru că e ”necopt”( așa ar gândi un limitat ca Piți), dar pe Mutu, dacă tot l-ai adus, înseamnă că nu l-ai prins la șpriț sau la femei, de ce nu-l bagi ? Astăzi, la patru zile de la Amsterdam, Albert Emon l-a băgat, iar Mutu a marcat.

4. Radu Ștefan, un titular amărât de la Lazio!

Scos din primul 11 la Amsterdam, în locul său fiind preferat un gafeur de zile mari, Răzvan Raț, Radu Ștefan s-a gândit că e timpul ca Lazio să mai urca puțin în clasamentul din Serie A și a contribuit cu o centrare la autogolul prin care echipa sa a egalat.

5. Cristi Săpunaru, un fundaș dreapta care a remizat cu Realul…puțin, Tamaș poate mai mult de pe banca lui WBA!

Plânge țara asta în lung și-n lat că nu are un fundaș dreapta. De ce ? Pentru că selecționerul nu-l suportă pe unu’ Cristi Săpunaru (Zaragoza), care tocmai a remizat cu Real Madrid. În schimb, postul său este ocupat la națională de altu’, iubit de selecționer, Gabi Tamaș, dar care nu joacă nici măcar la antrenamente pentru West Bromwich Albion.

În final, pentru aceia care v-ați întrebat ce a făcut Bogdan Sstancu în această rundă la echipa sa de club, Orduspor, aflați că NIMIC. Mai mult, în Sivasspor- Orduspor 3-2, românul care le-a luat fața lui Mutu și Keșeru, a fost zero și, poate mult mai grav, bătut de echipa unui Ricardo Pedriel, fostă petardă pe la Steaua.

sursa foto

Articolul precedentThierry Henry, execuție superbă în Major League Soccer!
Articolul următorTitluri decise. Bayern, Barcelona, United si Juventus, noul careu de asi al Europei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here