Victor Piturca demis. In sfarsit. Cine urmeaza?

5
247


Acum cine vine selecționer la Națională? În sondajul din dreapta blogului din cei peste 300 de vizitatori care ați votat, cel mai dorit este Mircea Lucescu, iar din tânăra generație, preferatul vostru este Dan Petrescu.

Probabil că cei doi sunt cele mai bune opțiuni în momentul de față pentru națională. Să sperăm că cel care va veni nu va mai comite aceleași greșeli ca și Pițurcă, un om care a reușit să întoarcă suporterii împotriva echipei, ajungându-se la un moment dat ca unii să doreasca un rezultat egal în fața Insulelor Feroe.

Pe BDF se votează în continuare.

Update 1: Pe Mircea Sandu și Ionuț Lupescu de ce nu îi demite nimeni? Trebuie să recunoaștem că la conferințe de presă se pricep de minune.

Update 2: Mare om Pițurcă. Bravo lui. Nu sunt mulți care fac praf o echipă și iau și bani pentru asta.

Update 3: În numele vostru. Băi, ce aveți cu Mircea Lucescu? Vorba lui Dan Petrescu: Dacă selecționerul naționalei este numit pe bază de prietenii, atunci suntem praf.

Update 4: Câtă ipocrizie. Acum toți că nu ar fi trebuit demis Pițurcă, că de cât de mult le pare, că de cât de mult bine a făcut Pițurcă naționalei. ( Aici, aici, aici, aici ….bzzzzzz… Da, da, da…. Când mă fac mare vreau să mă fac Pițurcă, să fac grătare și să îmi intre bani în cont.

Articolul precedentLiga I in cifre, etapa a 23-a(by Liviu)
Articolul următorSferturi de finala Cupa UEFA ( + Rezumate Video ): Desert pentru Champions League

5 COMENTARII

  1. A venit si momentul asta.Sa vedem ce urmeaza, cred ca e un moment foarte important pentru fotbalul romanesc, pentru echipa nationala.Avem nevoie de un antrenor care sa ne scoata din aceasta prapastie.Sa vedem cine vine.Sper din tot sufletul sa nu fie Hagi.

  2. Dan Petrescu ar fi cea mai buna solutie, dar este un antrenor care nu accepta sa i se spuna ce sa faca, iar dupa cum spunea Iordanescu intr-o emisiune, cand nu faci ce ti se spune incepi sa ai probleme, iar Petrescu este un om curat care nu se va murdarii. Aceleasi lucruri sunt valabile si pentru Lucescu.

  3. Baieti, wordpress merge in Romania? Ca in Chisinau toata ziua n-a mers. Comunistii ne taie accesul la site-urile romanesti si acum si la cele internationale! SOS!!!!

  4. As vrea sa vad un selectioner strain!Lupescu m’a anuntat ca sa’mi iau gandul.Iar eu il anunt ca poate sa’si ia si el gandul de la turneele finale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here