Victor Hănescu, în semifinale la Stuttgart după o victorie clară cu Benoit Paire!

0
651

Victor Hanescu Tursunov.După evoluțiile mai puțin satisfăcătoare din acest sezon, Victor Hănescu a reușit astăzi o performanță notabilă, calificându-se în careul de ași al Mercedes Cup de la Stuttgart. Românul a reușit o victorie destul de clară, 7-5, 6-2, în fața numărului 27 mondial și favorit 4 în Germania, francezul Benoit Paire. Este cel de-al patrulea succes al românului în confruntările cu jucătorul din Hexagon.

Pentru accederea în semifinalele turneului german dotat cu premii totale care valorează 467, 800 de dolari, Hănescu va primi 21,130 de dolari și 90 de puncte ATP.

Misiunea românului din semifinale va fi una mult mai dificilă, urmând să joace cu învingătorul partidei dintre Gael Monfils (Franța, 60 ATP) și Philipp Kohlschreiber (Germania, 25 ATP), favorit numărul 2!

UPDATE!

Adversarul lui Hănescu din semifinale va fi germanul Philipp Kohlschreiber, care l-a învins pe Gael Monfils în două seturi, 6-4, 6-4.

În duelurile directe dintre român și german, scorul este egal, 1-1. Ultima lor întâlnire a avut loc în acest an, la Roland Garros, acolo unde Kohlschreiber s-a impus destul de clar, 6-0, 7-6, 6-1.

HANESCU

Articolul precedentGareth Bale, un basm financiar. Din anonimatul Birmingham, la faima Real Madrid!
Articolul următorMartin Hinteregger a marcat golul verii în amicalul Salzburg – Schalke 04 3-1!
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here