VFB Stuttgart și-a concediat un fotbalist pentru că s-a bătut într-o discotecă

0
1860

Clubul german VFB Stuttgart, lider în Bundesliga 2, a anunțat că i-a reziliat contractul fostului internațional german, Kevin Grosskreutz, după ce acesta a fost implicat într-o bătaie în timp ce ieșea dintr-o discotecă în noaptea de marți spre miercuri.

Grosskreutz a fost nevoit să primească îngrijiri medicale la un spital din oraș , constatându-se că nu asuferit răni grave. Chiar și așa și cu toate că și-a cerut și scuze, Grosskreutz nu a putut evita concedierea materializată vineri printr-un comunicat emis de club. Pe lângă scuze, fotbalistul în vârstă de 28 de ani, de acum fost coleg al lui Alexandru Maxim la Stuttgart, a anunțat că renunță cel puțin pentru o perioadă la fotbal și că se retrage alături de familie.

Grosskreutz, fost jucător al Borussiei Dortmund, echipă cu care a câștigat titlul de campion al Germaniei în 2011 și 2012, a fost transferat anul trecut de Stuttgart de la Galatasaray Istanbul, acolo unde ajunsese în 2015. A făcut parte din lotul cu care naționala Germaniei a câștigat titlul mondial în Brazilia 2014.

Articolul precedentRomânia, paradisul stadioanelor virtuale. Campioni la proiecte și la căutat bani ( I )
Articolul următorFrank Lampard și John Terry, rivali într-un concurs TV. Cine a câștigat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here