Vettel, de neoprit, tot mai aproape de titlul mondial

0
830

vettelVettel a câștigat și în Italia, la Monza, in cea de-a 12-a cursă a sezonului 2013, cursă pe care a dominat-o cap-coadă după ce a plecat din pole-position și pe care a terminat-o cu un avantaj de cinci secunde față de Fernando Alonso, următorul clasat.

Germanul a obținut victoria cu numărul 32 în carieră, ultimele două consecutive ( Spa și Monza ) și este tot mai aproape de cel de-al patrulea titlu consecutiv la volanul unui RedBull, monopost care, indiferent de regulile în continuă schimbare, pare pe zi ce trece tot mai imbatabil.

Vettel revine cu victorie la Monza, acolo unde de altfel a câștigat și prima cursă de Formula 1 din cariera sa, în 2008, ulterior câștigând și în 2011.

Au mai rămas în joc punctele a șapte curse, însă Vettel ( 222) are un avantaj consistent față de Alonso ( 169 )și Lewis Hamilton ( 141 ), și doar o catastrofă de proporții îi mai poate lua titlul mondial.

Ovații pentru Alonso și huiduieli pentru Vettel

Chiar dacă nu a câștigat cursa, Alonso s-a simțit pe podiumul de la Monza ca și cum ar fi făcut-o, fiind ovaționat de o mare de suporteri Ferrari, care nu au pierdut ocazia să îl huiduie pe Vettel în timp ce era intervievat.

Articolul precedentGeniez, învingător pe Peyregudes
Articolul următorMesut Ozil: La Real Madrid mi-am pierdut încrederea și respectul. Aș fi plecat gratis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here