Veron revine pe teren după ce s-a retras în urmă cu doi ani

0
2248

Juan Sebastian Veron revine pe teren la 41 de ani, la doi ani după ce s-a retras. Mijlocașul argentinean a semnat un contract valabil un an jumătate cu echipa la care a început fotbalul și la care s-a lansat în fotbalul mare, Estudiantes.

Foto: joe.ie
Foto: joe.ie

În luna septembrie a acestui an, Veron declara în cadrul unei conferințe de presă că va reveni pe teren dacă fanii vor cumpăra până la sfârșitul acestui an, două treimi din abonamnetele pentru meciurile echipei în 2017. Cum acest lucru s-a realizat, Veron s-a ținut de promisiune și a semnat astăzi contractul cu echipa la care s-a retras în 2014. Veron a ocupat funcția de director sportiv la Estudiantes în ultimii doi ani.

 

De-a lungul carierei, Veron a mai îmbrăcat tricourile echipelor Boca Juniors, Sampdoria, Parma, Lazio, Manchester United, Chelsea, Inter, și Brandsen. Veron are în palmares Cupa UEFA și Cupa Italiei cu Parma, titlul de campion, Cupa Italiei, Super Cupa Italiei și Super Cupa Europei cu Lazio, titlul de campion în Premier League cu Manchester United și titlul în Italia, Cupa și Super Cupa Italiei cu Inter. În naționala Argentinei, Veron a bifat 73 de partide și a marcat 9 goluri.

 

Articolul precedentVătăjelu a semat cu Sparta Praga – primul interviu pentru cehi
Articolul următorUn jucător din Rwanda a făcut un gest ciudat iar apoi a marcat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here