Usain Bolt la națională?

0
1272

Din seria „cum ar fi dacă.” 

Usain Bolt se poate transfera oricând în Liga 1, după debutul său în Australia, iar cei de la FC Voluntari îl așteaptă cu brațele deschise.

După transferul foarte reușit al lui Júlio Baptista la CFR Cluj, suntem siguri că și Bolt s-ar pune rapid la punct cu condiția fizică și va fi de ajutor celor de la FC Voluntari în lupta pentru evitarea retrogradării. Nu știm însă ce se va întampla atunci când din iarnă, granzii fotbalului românesc se vor bate pe semnătura jamaicanului. (bonuri de vacanță și apartamente la semnarea unui contract).

Dacă Alibec reușește mai mereu să revină la potențialul său maxim, fostul campion mondial la sprint, de ce nu ar reuși în fotbal?

Mai rămâne de văzut dacă vom reuși să-l naționalizăm și pe el în timp record pentru a ne fi de folos în Liga Națiunilor. Oare Cosmin Contra are ochi pentru Usain?

Acesta pare a se antrena din greu pentru a intra în vizorul și „vizuina” FRF-ului. Ar urma apoi un transfer la echipa lui Șumudică, oricare ar fi ea în momentul când Bolt va califica naționala României la Mondialul din Qatar.

Acest articol este și nu este un pamflet. 

Articolul precedentA crescut Răzvănel
Articolul următor#PronoLiga1. Liderul rămâne evadat și după etapa a 7-a. După pauză reluăm concursul cu etapa a 8-a

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here