Ungaria trece peste România în clasamentul FIFA

0
1518

În Clasamentul FIFA/Coca-Cola dat publicității astăzi, Naționala de fotbal a României ocupă poziția a 34-a, în cădere trei locuri față de ultima lună. Tot în cădere se află și principala rivală a trupei lui Pițurcă pentru barajul la Campionatul Mondial din 2014, Ungaria, numai că vecinii noștri au căzut doar un loc. Astfel, dacă luna trecută aveam România pe 31 și Ungaria pe 32, acum avem România pe 34 și Ungaria pe 33.

Romania

Ultimele rezultate înregistrate în Preliminariile Campionatului Mondial din Brazilia au adus modificări importante și în noua configurație la vârf a clasamentului. 

Cea mai importantă urcare este cea a Croației. În urma celor două victorii, cu Serbia și Țara Galilor, trupa lui Modric și Mandzukic a urcat până pe poziția a patra. Este cea mai bună clasare a croaților din 1998 încoace. Atunci,  Croația, condusă de Miroslav Ciro Blazevic, câștiga bronzul la Cupa Mondială din Franța.

Alte schimbări interesante în top 10 sunt căderea Angliei, de pe 4 pe 7, a Italiei, de pe 5 pe 8 și intrarea între primele zece echipe ale lumii a Ecuadorului.

Principala adversară a Croației în lupta pentru un loc în Brazilia, Belgia, a urcat și ea spectaculos, de pe 19 până pe 16, devansând naționale precum Uruguay (17), Franța (18) și Brazilia (20).

În ceea ce privește primele trei clasate, Spania, Germania și Argentina, acestea rămân pe aceleași poziții și după această lună.

FIFA COCA COLA

Adversarele Românie din grupa preliminară a Campionatului Mondial ocupă următoarele poziții:

9. Olanda
33. Ungaria
44. Turcia
93. Etonia
205. Andorra

foto

Articolul precedentFormula 1: La Red Bull, Sebastian Vettel are mana libera
Articolul următorCopa Libertadores: Victorii clare pentru Corinthians și Real Garcilaso
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here