Under nivelul mării: Insulele Feroe – România 2-2! Pescari = Maneliști!

3
2261

Gabi IancuÎn urmă cu puțin, Naționala Under 21 a României, sau Under Fotbal, cum mai sunt recunoscuți puștii lui Emil Săndoi, a remizat  2-2 în deplasare cu Insulele Feroe, într-un meci interzis pescarilor fără râmă groasă în cârlig.

Inocenții spun că ”meciul a contat pentru calificarea la nu știu ce campionat European”, văzând în România o potențială candidată la calificare dintr-o grupă cu Germania, Irlanda și Muntenegru, țări care au un fotbal la nivel de echipe naționale cu 678 de clase peste cel al României. Fraților, când vorbiți de România Under Oricât nu mai legați sintagma de nicio cupă. Nu se merită. Mai bine faceți o economie de cerneală/pastă/tastatură și timp.

Cu cine să te califici la Euro ? 

* Cu Bălașa, Toșca, Benzar, Cârstocea, Buzbuchi și Gavra (Viitorul), jucători care în Liga 1 s-au remarcat prin ”omenii” cu Steaua și Dinamo sau 3-4 ca la teatru cu Severin ?

* Cu Plămadă (Rapid CFR Suceava)

* Cu Gabi Iancu și Nicolae Stanciu, vedete care dau în clocot de talent, însă un talent de Bălăceanca ?

* Cu Leca și Serediuc de la Concordia Chiajna, echipă unde nici preluări nu se știu face ?

* Cu Ciolacu și Moș Martin de la Rapid, care se gândesc la ziua de mâine ca la o cină romantică cu Andreea Pora?

* Cu Brănescu de la Juventus, un Juventus 3 spre 4? Sau PlayStation ?

Acest articol este jignit dacă este catalogat ca un pamflet, întrucât are și pamfletul mândria lui, iar ”tricolorii” Under 21 nici nu știu cum se scrie cuvântul!

Articolul precedentSalvaţi AS Cannes!
Articolul următorRoland Garros! Rafael Nadal – David Ferrer, o finală mare destul de mică!

3 COMENTARII

  1. Ca au pierdut baietii 2 puncte nu-i uncapat de tara! Vor pierde si altii puncte cu Insulele Feroce. Poate scoatem puncte de la germani. Nu cred ca ne mai dau ei 10-1! Ala a fost un accident. Se intimpla o data la 200 ani. Ura si la gara!

  2. DE ANTRENOR NU AI SCRIS NIMIC!!!???MANELISTUL SEF…ESTE DE 8 ANI ANTRENOR LA TINERET SI A RATAT TOT CE SE POATE RATA…ACUM NE-A FACUT SI DE KA-KAT …ARE O PRESA MAI BUNA DECAT RAZVANEL LUCESCU…..ACEST PUPINCURIST

  3. asta e campania pregatirilor in Romania.Manelizarea Romaniei si prostirea romanilor.ne pierdem demnitatea si mandria lasata mostenire de marii DACI!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here