bibbcountyMeciul dintre Bibb County High School și Brookwood High School s-a terminat cu incredibilul scor de 2-0 și asta datorită unui coș reușit în primele secunde ale meciului.

Cum s-a ajuns la acest inedit rezultat? Profitând de faptul că în meciurile echipelor dintre colegii nu există timp pentru posesie și nici time-out, oaspeții ”au ținut” de balon pe toata durata reprizelor, tactica lor fiind să arunce la coș doar în momentul în care mai erau câteva secunde din timpul regulamentar. Tactica lor a eșuat în prima jumătate a meciului, rămânând fără coș marcat. Pentru ca situația să fie și mai hilară, echipa gazdă a adoptat și ea aceeași tactică pentru a doua jumătate a meciului, însă tabela de marcaj a rămas tot neschimbată în dreptul scorului.

Intenția mea a fost să îmi odihnesc echipa în atac și să facem ce era de făcut în apărare. Era cel de-al patrulea meci al nostru în ultima săptămână” și-a justificat antrenorul oaspeților tactica. Greu de crezut, însă s-a întâmplat.

Chiar dacă este ceva cât se poate de curios, acest rezultat nu este o premieră în istoria baschetului din Statele Unite, cu același scor terminându-se în 1977 și meciul dintre Durham Hillside și Roxboro Person.

via Tuscaloosa News

Articolul precedentSteaua a câştigat cu 1-0 amicalul cu TSKA Sofia
Articolul următorAC Milan nu mai vrea să împartă stadionul cu Inter și anunță construcția unei noi arene

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here