bibbcountyMeciul dintre Bibb County High School și Brookwood High School s-a terminat cu incredibilul scor de 2-0 și asta datorită unui coș reușit în primele secunde ale meciului.

Cum s-a ajuns la acest inedit rezultat? Profitând de faptul că în meciurile echipelor dintre colegii nu există timp pentru posesie și nici time-out, oaspeții ”au ținut” de balon pe toata durata reprizelor, tactica lor fiind să arunce la coș doar în momentul în care mai erau câteva secunde din timpul regulamentar. Tactica lor a eșuat în prima jumătate a meciului, rămânând fără coș marcat. Pentru ca situația să fie și mai hilară, echipa gazdă a adoptat și ea aceeași tactică pentru a doua jumătate a meciului, însă tabela de marcaj a rămas tot neschimbată în dreptul scorului.

Intenția mea a fost să îmi odihnesc echipa în atac și să facem ce era de făcut în apărare. Era cel de-al patrulea meci al nostru în ultima săptămână” și-a justificat antrenorul oaspeților tactica. Greu de crezut, însă s-a întâmplat.

Chiar dacă este ceva cât se poate de curios, acest rezultat nu este o premieră în istoria baschetului din Statele Unite, cu același scor terminându-se în 1977 și meciul dintre Durham Hillside și Roxboro Person.

via Tuscaloosa News

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here