Un jucător și-a pus șortul în cap după ce a marcat și a primit cartonaș roșu!

0
884

Modul ciudat prin care un jucător macedonean a ales să sărbătorească marcarea unul gol a fost sancționat de arbitrul întâlnirii cu un cartonaș roșu!

După ce Thonglao a deschis scorul dintr-o lovitură liberă în minutul 5, macedoneanul Durosvki, a făcut 2-0 pentru Muang Thong United în deplasare cu formația TOT în minutul 35. Imediat după ce a marcat, acesta și-a manifestat bucuria, scoțându-și șortul și punându-l în cap! Centralul întâlnirii i-a arătat fără să ezite direct cartonașul roșu. Eliminarea îi putea costa scump pe liderii din campionatul thailandez după ce coreeanul Jun-Ki Lee a reușit să reducă din diferență înainte de pauză. Din fericire pentru Duroskvi, echipa lui a câștigat cu 2-1 și se menține pe prima poziție în clasament după 11 partide cu 28 de puncte, cu 4 mai multe decât următoarea clasată, Buriram United care are și un meci mai puțin.

Articolul precedentTalentatul reporter Eboue!
Articolul următorRoland Garros 2013! Halep și Hănescu, misiuni foarte dificile! Cîrstea, cap de serie!
"Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." Bill Shankly

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here