Un jucator de fotbal american a folosit “moartea” pe post de soclu

1
26136

Unii sportivi sunt in stare de orice pentru a castiga celebritatea in ochii cat mai multor fani insa ceea ce a facut Manti Te’o, jucatorul Univesitatii Notre Dame din Indiana, e greu de crezut. La sfarsitul anului 2012, Manti si-a plans de mila prin presa cu o poveste ce a emotionat oamenii de rand la acea vreme. El a spus ca prietena sa, studenta Lennay Kekua, a suferit un accident de masina iar la opt luni distanta ea a murit dupa ce s-a luptat cu leucemia. Asta in conditiile in care tot in perioada aceea i-a murit si bunica.

Foto:wikipedia.com

Dupa aceasta poveste, Manti a devenit o sursa de inspiratie pentru colegii sai si pentru cei care i-au cunoscut povestea. El chiar a mers la anumite emisiuni si a povestit chiar si despre ultimele cuvinte ale presupusei  prietene. Totul a mers bine pana cei de la Deadspin ayu facut o investigatie din care reiese ca Lennay Kekua nu a existat niciodata. Se pare ca a fost o farsa pusa la cale de un prieten de-al sau care a creat-o pe Lennay Kekua pe site-urile de socializare. Ca dovada ca si presa sportiva din SUA nu e perfecta, au fost cativa care au anutat pana si locul unde a avut loc inmormantarea. “The Associated Press”  scria la acea vreme ca funeraliile au avut loc in  Carson City in timp ce “Palm Beach Post” au mizat pe Hawaii.

“Mi-e jena sa vorbesc despre asta. Intr-o perioada lunga de timp am dezvoltat o relatie cu o femeie pe care am intalnit-o online. Am comunicat frecvent cu ea, atat online cat si la telefon iar in timp am ajuns sa tin la ea. Sunt extrem de recunoscator pentru sprijinul familiei mele, prietenilor și fanilor Notre Dame de-a lungul acestei intamplari iar gandul ca am impartasit cu ei detaliile unei relatii cu cineva care nu exista ma face sa ma simt foarte prost. Evident ca ar fi trebuit sa fiu mult mai precaut. Sper ca ceilalti vor fi mult mai precauti in a avea relatii online.” – Manti Te’o 

Se presupune ca Manti si-a dat seama ca e o farsa insa nu a facut nimic pentru a dezmintii toata povestea. In 3 ianuarie, la o conferinta de presa, Manti a fost intrebat despre prietena sa iar acesta a dat un raspuns scurt, fara ca macar sa-i spuna numele. Intr-un interviu dat celor de la ESPN, el spunea ca Lennay a fost cea mai frumoasa femie pe care a intalnit-o. Ori, prin “a intalnii o femeie”, oamenii nu credeau ca se refera la o intalnire online.

Fie Manti chiar a fost pacalit, insa daca a fost asa, el a inghitit-o prea usor, fie a vrut ca aceasta poveste sa fie rampa de lansare spre….celebritate. Tind sa cred in a doua varianta.

surse: 1,2,3

Articolul precedentGuardiola la Bayern si „o stare de soc domneste in Premier League“
Articolul următorCristiano Ronaldo face senzaţie în ultima reclamă Nike!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here