Un irlandez a cumpărat drepturile TV ale naţionalei

0
837

inpho_00679689-634x406

David Feeney, un irlandez născut la Dublin şi care trăieşte în prezent în Australia, a avut parte de o surpriză neplăcută când a verificat programul tv al transmisiunilor sportive de săptămâna viitoare, perioadă în care se joacă meciurile din preliminariile pentru Campionatul Mondial din Brazilia. Acesta a observat că nicio televiziune locală nu va transmite meciul naţionalei Irlandei contra Suediei şi s-a hotărât să ia măsuri.

Acesta a contactat compania ce deţine drepturile TV ale meciului şi i-a informat că doreşte să le cumpere pentru ca meciul să poată fi urmărit de fani. Dacă cu prima ofertă nu i-a convins, a doua a fost suficientă, iar fanul a plătit câteva zeci de mii de dolari. Acesta a declarat că cel mai greu i-a fost să-şi convingă soţia, dar dacă îşi va recupera banii, îi va oferi ei.

Irlandezul a făcut un parteneriat cu un canal local specializat pe transmiterea curselor de cai pentru a difuza meciul programat pe 6 septembrie.

Articolul precedentMichael Morkov produce surpriza în etapa a șasea
Articolul următorUn mesaj postat pe Twitter de către Liverpool inflamează spiritele înaintea derby-ului cu Manchester United
Football, bloody hell.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here