Un arbitru turc acuză: ”UEFA măsluiește tragerile la sorți!”

0
1144

gianni infantinoLa doar o săptămână distanță de tragerea la sorți a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor și Europa League, celor de la UEFA le mai apare un detractor. Fostul arbitru turc Ahmet Çakar, actual prezentator la o televiziune otomană, acuză forul european de faptul că ar fi trucat respectivele trageri la sorți.

Fostul arbitru turc afirmă că UEFA aranjează tragerile la sorți astfel încât echipele mari să se evite sau pentru ca drumul spre finală să fie mai ușor pentru anumite echipe. Bănuielile sale ar fi apărut o dată cu tragerea la sorți a optimilor de finală Champions League din decembrie 2012, atunci când s-a descoperit că rezultatul era același cu cel ieșit în probele realizate cu o zi înainte.

Çakar afirmă că trucarea tragerilor la sorți s-ar putea realiza cu mijloace electronice, de genul utilizate de el în demonstrația televizată pe care o puteți vedea mai jos. Bilele în interiorul cărora se află numele echipelor diferă unele de alte, fiind capabile să vibreze sau nu atunci când sunt un contact cu mâna celui însărcinat să facă extragerea. Mai mult, Çakar îl acuză pe Gianni Infantino, anfitrionul acestor gale, că a făcut mișcări suspicioase în timpul extragerii, cum ar fi mișcarea cupei cu bile fără motiv.

Acuzațiile venite din partea turcilor vin la doar o săptămână după ce la tragerea la sorți de la Nyon, s-a stabilit că unul dintre sferturile de finală ale Ligii Campionilro să fie jucat de către Galatasary și Real Madrid.

Articolul precedentTikitaka Barcelona
Articolul următorTurul Cataloniei: „Etapa rege“ revine neasteptat irlandezului Daniel Martin care devine lider

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here