George Țucudean, gol de mare fotbalist! Are loc la Națională ?

2
2395

George TucudeanLiga a doua din Anglia, Championship, este un campionat aflat la ani lumină de multe prime ligi ale Europei, printre care și de cea a lui Gino. În această întrecere joacă și George Țucudean, un jucător pe care Standard Liege încă îl consideră o cârpă sau, dacă vreți, o pilă a Strâmbului Rednic. Din fericire pentru el, Țucudean nu numai că joacă meci de meci în Championship, pentru Charlton Athletic, dar o face și foarte bine. După două etape de debut în care nu a marcat, fostul ”câine” a spart gheața ieri seară, într-un meci din etapa a treia cu Derby County, una dintre echipele bune ale ligii secunde engleze. În afară de gol, românul a scos și un penalty, fiind astfel decisiv pentru succesul lui Charlton.

Fără să fim fani Țucudean, venim acum și ne întrebăm: Are acesta loc la Națională ? Într-o perioadă în care fotbaliștii de valoare români sunt 3-4, și aceia bătrâni sau refuzați de Pițurcă, Țucudean arată calitate în joc și ar putea să ne ajute. Dacă ne gândim că Pițurcă a avut tupeul abject de a-l convoca pe Marius Niculae la dubla cu Grecia, atunci unul ca Țucudean, fotbalist tânăr cu calități, dar mai ales cu meciuri în picioare, ar trebuie să nu lipsească de la lot.

Acum venim și dăm tot noi răspunsul întrebării de mai sus. Nu, Piți nu-l va lua pe Țucudean, ci va merge pe aceiași fotbaliști semi-expirați, plafonați, precum Marica, Tănase, Torje sau Bogdan Ssstancu. Apropo de Stancu, cred că pe acesta îl va aduce la lot și accidentat, numai să stea în careul advers la pomană.

Să trecem acum și la lucruri mai frumoase și să vedem golul lui Țucudean și penalty-ul scos de fostul dinamovist!

Articolul precedent#PronoLiga1! Va evada ”secondantul” ?
Articolul următorEstadio Presidente Juan Domingo Perón (El Cilindro), Avellaneda, Argentina
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

2 COMENTARII

  1. 4-2, Sharapova n’a pas eu une seule balle de break dans le 2° set. Ça vaut mieux pour Kvitova, puisqu’elle en avait eu 3 dans le premier set, toutes converties.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here