Tricouri speciale pentru cea mai veche echipă de fotbal din Irlanda

0
874

Echipa irlandeză Bohemian FC va purta un echipament special în meciurile din deplasare din acest an. Pe tricouri apare chipul celebrului solist jamaican, Bob Marley în memoria concertului pe care acesta l-a susținut pe stadionul clubului, Dalymount Park de pe 6 iulie 1980. Decizia unui astfel de tribut a venit în urma unor colaborări pe care clubul irlandez le-a demarat cu familia lui Bob Marley și grupului Universal Music.

Sursa: marley-bohemianfc.com

“Aducem împreună două dintre cele mai iubite lucruri, muzică și sport. Echipamentul aduce un omagiu evenimentului << O după-amiază în pac >> intruchipându-l pe Marley în concertul de pe Dalymount.”

Tricoul poate fi pre-comandat pe site-ul echipei irlandeze și costă 70 de euro. 10% din profit în urma comercializării acestui model de tricou, va fi folosit de către Bohemian pentru a achiziționa instrumente muzicale și echipament sportiv pentru persoanele din azilele din Irlanda.

Bohemian FC nu este singura echipă care a lansat un echipament în memoria artistului jamaican. La începutul sezonului 2021/22, cei de la Ajax au prezentat un echipament special în memoria lui Bob Marley. Gestul a reprezentat un tribut al clubului pentru suporteri dar și pentru fostul cântăreț după ce aceștia au adoptat ca și imn, melodia lui Bob Marley, “Three little birds“.

Articolul precedentSorana Cîrstea s-a oprit și ea în optimi la Australian Open
Articolul următorGestionarea bugetului și a mizelor este temelia oricărei strategii de pariuri
"Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." Bill Shankly

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here