Trei situații în care am fost dezavantajați clar de arbitri

0
5208

Trei situații în care am fost dezavantajați clar de arbitri

În cadrul preliminariilor pentru Campionatul European din 2004, România făcea parte din Grupa 2 alături de Danemarca, Norvegia, Bosnia și Herțegovina și Luxemburg. Noi eram în luptă directă cu danezii și norvegienii. În meciul cu Norvegia de la Oslo, gazdele au primit gratuit un penalty din care au egalat și au obținut un punct, punct care ne-a lăsat acasă. În minutul 76 al acelui meci, John Carew a făcut un henț în careul nostru iar centralul partidei, slovacul Lubos Michel a dictat penalty pentru danezi!

Tot în acea campanie, ultimul nostru meci din preliminarii, un meci de totul sau nimic întâlneam Danemarca la Copenhaga. Scorul ne era favorabil. Întorsesem scorul la 2-1 în minutul 72 și eram calificați de pe primul loc. La sfârșitul timpului regulamentar, de la margine s-au arătat 4 minute. Cele 4 minute s-au terminat, mingea era trimisă în aut, partida ar fi putut fi terminată fără nicio problemă, însă elevețianul Urs Meier a lăsat meciul să continue… Un minut mai târziu (90+5), Laursen a dat lovitura de grație, egalând la 2-2 și lăsându-ne pe noi acasă. Am terminat la egalitate de puncte cu norvegienii însă eu au fost cei care au ocupat poziția secundă în grupă datorită rezultatelor directe.

Dacă în situația de mai devreme am primit un gol la un minut după expirarea prelungirilor, într-un alt meci, noi am fost cei care am înscris la ultima acțiune (atenție – în timup regulamentar), golul nu a fost contabilizat. Este vorba despre partida Marseille – Dinamo din Cupa UEFA, ediția 2005/2006. Cu agel gol, dinamoviștii s-ar fi calificat în primăvara europeană alături de Steaua și Rapid.

Mai jos aveți imagini video cu cele 3 situații:

Arbitru Meci
Rodriguez Santiago (Spania) Marseille 2 1 Dinamo
Urs Meier (Elveția) Danemarca 2 2 România
Lubos Michel (Slovacia) Norvegia 1 1 România

 

Aici, o altă partidă în care am fost dezavantajați de arbitri. 

Articolul precedentLogo nou pentru Echipa Națională de Fotbal a României
Articolul următorTricouri România 2017-2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here