Transferurile sezonului 2012-2013: Carroll la Newcastle ?(!) David Silva la Real ?

0
4046

După un început pricăjit din punct de vedere al numelor și al sumelor, campania de transferuri de pe microbistul continent începe, încet încet, să prindă aripi. Se pare că o copie a lui Manchester City, Paris Saint-Germain, a pus mâna pe un jucător cu care Ligue 1 va deveni un monopol parizian în următorii 4-5 ani, este vorba de Zlatan Ibrahimovic. Odată cu acest jucător astronomic pentru Franța, patronii de la PSG l-au luat și pe Thiago Silva. Costul total al perechii de la AC Milan: 170 de milioane cu TVA inclusă!

Haideți să vedem și alte transferuri care au șanse să se perfecteze în zilele următoare:

Defoe, out din lista lui AVB! Reading așteaptă la colț!
Jermain Defoe nu îi este deloc pe plac lui Villas-Boas, astfel că internaționalul englez se vede nevoit să ”inventeze” o plecare de pe White Hart Lane. Ofertele nu se lasă așteptate. Cea mai dornică echipă care îl vrea este nou-promovata Reading, care a venit deja cu o ofertă de 7 milioane de Euro. Între timp, Reading a făcut o serie impresionantă de achiziții: Nicky Shorey, Pavel Pogrebnyak, Danny Guthrie, Garath McCleary și Pierce Sweeney.

Wrong Way, Carroll, GO BACK!
După Fulham, West Ham și AC Milan, Carroll este dorit și de echipa de la care a ajuns la Liverpool, Newcastle. Odată cu finalizarea transferului lui Borini, postul lui pe Anfield este mult mai șubred, astfel că o mutare ar fi ideală în acest moment. Problema e că Liverpool cere o sumă imensă pentru valoarea de Championship a lui Carroll, circa 25 de milioane de Euro !!!

Silva, ultima piesă a lui Mourinho!
Un adevărat cutremur este pe cale să se producă în curtea lui City. Una dintre piesele de bază a echipei campioane, David Silva se apropie din ce în ce mai mult de puzzle-ul lui Mourinho la Real Madrid. Oferta madrilenilor va fi făcută de îndată ce se va finaliza un transfer care le poate aduce ceva finanțe: Kaka la AC Milan. Suma pregătită pentru Silva: 45 de milioane de Euro.

Andre Schurrle, noul atacant de pe Stamford Bridge!
Deținătoarea Uefa Champions League are pregătită o ofertă de 25 de milioane de Euro pentru vârful care a impresionat la Euro în meciul cu Grecia. Această ofertă ar fi cea cu numărul doi, Bayer Leverkusen refuzând deja o primă încercare a londonezilor de 20 de milioane. Se pare că viitorul lui Daniel Sturridge depinde de succesul aceste mutări.

Van Der Vaart, după bani în Orientul Mijlociu ?
Deși s-a zvonit o eventuală întoarcere la Hamburg, se pare că veștile nu sunt atât de bune pentru iubitorii fotbalului, iar Rafael Van Der Vaart este aproape de un transfer în țările fără fotbal, dar cu bani gârlă. Pe undeva este de înțeles acest transfer în Emirate. De ce ? 100,000 de euro pe săptămână/ salariu!

foto

Articolul precedentTop 10 motive pentru a urmări Liga 1 și în sezonul 2012-2013!
Articolul următorAustralienii vor să scape de pescăruși! Românii, de ”nași” și ”mitici” !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here