Transferuri 2012: Inzaghi, Del Piero și Iaquinta spre Watford!

0
1451

După tunurile pe care PSG le dă zi de zi pe piața transferurilor, acolo unde cumpără și plătește pe cât de mult pe atât de haotic, este timpul să ne îndreptăm atenția și către (ne)muritorii de rând. Așadar, haideți să coborâm puțin în lumea celor cu bugete nu atât de nesimțite precum cele ale arabilor francezi, și să vedem ce noutăți mai avem:

Zola visează la trio-ul Filippo Inzaghi, Alessandro Del Piero și Vincenzo Iaquinta !

Managerul clubului din nPower Championship, Gianfranco Zola, vrea cu tot dinadinsul să creeze un club cu șanse de promovare în Premier League, astfel că ceva experiență din Serie A i-ar fi de ajutor. Pentru asta, el s-a orientat către aproape retrașii Filippo Inzaghi și Alessandro Del Piero, dar și ”refuzatul” Vincenzo Iaquinta. Conform presei britanice, se pare că Inzaghi s-a gândit deja la o carieră de antrenor în Italia, în timp ce simbolul lui Juve, Del Piero nu ar accepta un job la o echipă dintr-o ligă secundă. Rămâne de văzut cât de convingător va fi Zola.

Micah Richards, ținta lui Mourinho!

După David Silva, Real a pus ochii pe un alt campion al Angliei. Acesta este un fundaș complet, Micah Richards, pe care Jose Mourinho îl consideră un adevărat stâlp în viitoare defensivă a Realului. Pentru Richards s-au pus la bătaie circa 30 de milioane de dolari. Spaniolii încearcă să profite de faptul că Richards a devenit o rezervă de lux la City, Vincent Kompany și Joleon Lescott luându-i prim-planul în echipa de start.

Dempsey pe Merseyside, Carroll, back to Newcastle!

Cu Clint Dempsey din ce în ce mai aproape de Anfield, Andy Carroll se vede din ce în ce mai departe de planurile celor de la Liverpool.  Deja două oferte de împrumut, venite dinspre Newcastle și West Ham, au fost refuzate de jucătorul pe care Livepool a plătit o avere în sezonul trecut. Oricum, se pare că fosta echipă lui Carroll este dispusă chiar să-l cumpere pe internaționalul englez, pentru suma de 13 milioane de lire, ceea ce ar însemna un profit imens, ei vânzându-l anul trecut cu 35! În ceea ce-l privește pe Dempsey, Fulham cere pe el 15 milioane de dolari, bani pe care Liverpool i-ar putea obține din vânzarea lui Carroll.

Hulk, la Londra… doar pentru Olimpidă!

Aflat la Londra cu echipa olimpică a Braziliei, atacantul celor de la FC Porto, Hulk este urmărit din ce în ce mai insistent de rivalele locale Tottenham și Chelsea. Albaștrii s-au gândit deja la o sumă de transfer, însă portughezii sunt cam scumpi la negocieri, ei cerând nu mai puțin de 50 de milioane de euro pe atacant. Între timp, Andre Villas-Boas, noul antrenor de la Spurs, a pus ochii și el pe fostul elev de la Porto. În ciuda celor două atracții financiare londoneze, se pare că Hulk ar fi afirmat că nu va juca în Anglia.

Articolul precedentTopul salariile din fotbal!
Articolul următorPronoLiga1: Etapa I
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here