Lionel Messi will first appear on the cover of FIFA Street in March

Cel mai mare transfer al anului pentru pasionatii de jocuri este trecerea lui Lionel Messi de la PES la FIFA. Argentinianul a fost inlocuit de cei de la PES cu portughezul Cristiano Ronaldo. Ultima aparitie a lui Messi pentru cei de la PES a fost anul acesta cand a promovat noul PES 2012.

“Vreau sa fac parte din echipa ce sta in spatele celui mai bun joc de fotbal si sa imi asociez numele cu marele brand EA SPORTS.” a declarat Messi.

El va fi noul superstar ce va reprezenta toate produsele  FIFA create de EA SPORTS si va desfasura campanii publicitare cat si campanii sociale. EA SPORTS se va implica si in ajutarea fundatiei “Leo Messi”, fundatie ce are in vedere sustinerea copiilor din toata lumea.

Managerul general al EA SPORTS, Matt Bilbey, a adaugat: “FIFA este numarul 1 conform vanzarilor in materie de jocuri video sportive din lume iar Messi este numarul 1 in lume ca fotbalist, asa ca acest parteneriat este perfect. Cu Messi in echipa noastra avem cel mai bun si cunoscut fotbalist petru a ne ajuta sa ramanem numarul 1 si in viitor.”

 Mai jos aveti video cu debutul lui Messi pentru EA SPORTS

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here