Torje injectează aer în plămânii Granadei

0
857

Etapa cu nr. 11 din Primera Division a început cu o mică surpriză, Betis Sevilla, echipă care ar fi putut ajunge pe locul 3, peste Real Madrid și să stea acolo cel puțin până duminică, a pierdut in fata ultimei clasate Granada.

Granada vizita Betis având antrenorul pe marginea destituirii. Un gol marcat repede de Torjein minutul 7 ( meci excelent facut de fotbalistul roman ) în urma unei indecizii a apărării a gazdă a pus meciul pe un făgaș cu totul neașteptat pentru gazde. O dată cu golul oaspeții au primit licență pentru a se închide în propriul teren și, destul de ordonat, până la pauză nu au avut probleme. În repria a doua,după câteva intervenții Toño, portarul Granadei și bările ( lovite de două ori de jucătorii Betis-ului ) a venit egalarea pentru albi-verzi, însă Granada a fost capabilă să genereze pericol pe contraatac și a punctat decisiv prin Mikel Rico, cu doar 15 minute înainte de final.

Cu cele trei puncte câștigate pe stadionul Villamarin din Sevilla, Torje & comp. ies, părăsesc momentan ultima poziție și urcă cinci locuri in clasament.


0 0

 

 

Articolul precedentCând Messi și Ronaldo nu-s acasă…
Articolul următorGOLAZO! Ayanda Patosi in Lokeren – Standard Liege cu Mircea Rednic martor ocular

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here