Torino vs Juventus: “Conte nu e bun la matematică!”

0
1206

juveteam

Un alt scandal în ultima etapă din Serie A, iar implicată este din nou Juventus. Dacă după meciul de la Verona de la mijlocul săptămânii, cei de la Chievo au preferat să nu comenteze arbitrajul, cu toate că le-a fost anulat un gol perfect valabil, cei de la Torino au dat un comunicat oficial după derby-ul de azi în care Juventus a câştigat printr-un gol marcat din offside.

Înfuriaţi de ce a declarat Antonio Conte la conferinţa de presă, pe site-ul oficial al clubului Torino se regăsesc următoarele cuvinte:

“Cum numără Conte? La finalul partidei, fiind întrebat despre golul marcat de Juventus, fază la care Tevez s-a aflat în offside, Conte a răspuns că Juventus a atacat şi a avut posesia timp de 70 de minute şi astfel, este normal să existe mai multe incidente care să fie discutate.

Trebuie însă să ne întrebăm cum a calculat Conte posesia, pentru că pe site-ul Lega Calcio, Juventus a avut 52% posesie, iar Torino 48%, deci dominarea nu a fost atât de categorică.

Un alt comentariu a lui Conte a fost cel în care afirmă că faultul lui Immobile a fost de cartonaş roşu. În acest caz, noi, Granata, avem aceeaşi părere despre faultul lui Pogba la El Kaddouri şi despre al doilea cartonaş galben pe care îl merita Marchisio. Ce s-ar fi întâmplat atunci?

Adevărul este că Juventus a câştigat derby-ul cu 1-0 şi singurul gol a fost dintr-o poziţie clară de offside. Restul, sunt cuvinte inutile. Conte a fost cu siguranţă mai bun în şcoală la limba italiană decât la matematică.”

torinoFaza de la golul marcat astăzi de Juventus în derby-ul cu Torino

chievoGolul anulat lui Chievo pe motiv că jucătorul încercuit se afla în…offside

Rezultatele etapei a 6-a:

Genoa – Napoli 0-2
Milan – Sampdoria 1-0
Torino – Juventus 0-1
Atalanta – Udinese 2-0
Cagliari – Inter 1-1
Catania – Chievo 2-0
Verona – Livorno 2-1
Sassuolo – Lazio 2-2
Roma – Bologna şi Fiorentina – Parma urmează să se dispute

Articolul precedentUn fan din Statele Unite și-a înecat amarul în …popcorn, foarte mult popcorn!
Articolul următorSe întâmplă în prima liga din Moldova: au câștigat primul punct din campionat abia în etapa a 10-a
Football, bloody hell.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here