Topul celor mai grași fotbaliști din istoria fotbalului

0
8100

Recenta apariție pe gazon a lui Luis Suarez a provocat multe controverse pe tema aspectului său fizic. Uruguayan-ul nu este însă singurul fotbalist din istorie cu probleme atunci când e vorba de kilogramele în plus.

Ferenc Puskas – I se spunea si Pancho Puskas din cauza aspectului fizic pe care l-a afișat pe durata întregii cariere.

Puskas-Real-Madrid

Neville Southall – Portarul galez deține recordul celor mai multe selecții în naționala țării sale, nu mai puțin de 92 în perioada 1982-1997. Trecut în echipa ideală all-time de către fanii Everton, echipă pentru care a jucat 751 de meciuri, Southall a trebuit să suporte pe final de carieră tipicul imn dedicat fotbaliștilor cu probleme de greutatate: ”Who ate ale the pies – Cine a mâncat toate plăcintele? ”.

soyhhall

Ailton – Incredibil, însă brazilianul a fost golgeterul Bundesligii în 2004.

ailton

Adriano – Fotbalist extrem de talentat, însă și foarte indisciplinat. A fost ales de trei ori drept cel mai slab jucător din Serie A și când spunem slab nu ne referim la greutatea sa.

adriano

Cristian Fabbiani – Argentinianul, fost jucător al CFR-ului din Cluj, era văzut ca un mare talent de către cei care l-au descoperit. O viață privată controversată și excesele alimentare i-au dus cariera de râpă.

fabbiani

John Hartson – Un alt galez ce apare în topul nostru. Considerat a fi unul dintre cei mai buni atacanți din istoria naționalei galeze, Hartson a fost ales drept cel mai bun jucător din prima ligă scoțiană în 2005, atunci când era fotbalistul celor de la Celtic. În prezent se luptă cu un cancer testicular.

john hsrtson

Jeroen Verhoeven – Acum la FC Utrecht, portarul olandez a atins vârful carierei sale la Ajax Amsterdam, acolo unde într-unul dintre cele trei meciuri jucate pentru lăncieri în perioada 2009-2012, fanii celor de la ADO Den Haag i-au strigat ”Pizza, Pizza” ori de câte ori atingea mingea.

vergoen

Willie ”Fatty” Foulke – Cel mai celebru gras din istoria fotbalului. După ce inițial a jucat cricket, Fatty Foulke a trecut la fotbal, câștigând de două ori FA Cup și o dată titlul în prima ligă engleză.

fatty

Leider Preciado – Columbianul, prezent la Mondialul din 1998 cu naționala țării sale, spunea într-un interviu ”Eu nu mă văd gras, mă văd alții”.

leider preciado

Daniel Badislav – Portarul de 130 de kg al Ciorogârlei a avut momentul său de faimă mondială după ce a fost descoperit de cei de la IlfovSport.

daniel badislav

Articolul precedentDe ce s-ar duce Mutu în India?
Articolul următorRatarea sezonului vine din Germania!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here