Top 5 BDF: Cele mai frumoase goluri din istoria naționalei de fotbal a României

10
5257

Fotbalul este un sport minunat care timp de 90 de minute te atacă direct la inimă. Nu mereu, ok. Însă atunci când o face, cele 90 de minute se transformă în istorie. Iar unul dintre marile secrete ale fotbalului este că îți activează creierul înainte și înapoi: înapoi cu ajutorul amintirilor, înainte cu ajutorul speranțelor. În realitate vorbim de un sistem compensatoriu. Cu cât este mai negru prezentul cu atât mai mult avem nevoie de trecut și viitor. Pe cât de mare a fost trecutul, pe atât de mare trebuie să fie viitorul.

Top 5 BDF: Cele mai frumoase goluri din istoria naționalei de fotbal a României. Frumoase din punct de vedere al amintirilor, pentru că după fiecare gol de mai jos, ne-u prins diminețile pe străzi. Sunt cele mai sărbătorite goluri din trecutul nostru fotbalistic.( Scuze pentru momentul de pauză de la locul 2 ).

http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/kNEuU9VUQ7fyzDaqdcWl/mov/1

Articolul precedentPremier League ( + Rezumate Video ): Punct final și concluzii
Articolul următorMessi și Zidane în noul Adidas F50

10 COMENTARII

  1. eu as zice ca sunt cele mai importante, nu cele mai frumoase 🙂 Frumos oricum!

  2. Da. Din punct de vedere tehnic este destul de slab. Am intentționat însă să punem în clip cele mai mari bucurii pe care ni le-a dat Naționala. Iar imaginile astea sunt singurele pe care le-am putut găsi.De altfel, suntem un blog de amatori, nu o televiziune profesionistă. Ceea ce facem, facem cu ajutorul unui laptop și al unor programe obișnuite.

  3. Nu calitatea clipului conteaza ca nu suntem critici ai calitatii, insa cum s-a spus si mai sus golurile nu sunt obligatoriu cele mai frumoase (nici macar cele 5 nu sunt in ordinea optima), dar sunt poate cele mai importante

  4. Ce fotbal jucau romanii in vremurile alea..acum numai vedete .. mutu , marica…pacat ca nu joaca nimic

  5. ne e dor de fotbalul de calitate a lui Dan Petrescu,Dorinel Munteanu,Giga Popescu,Giga Hagi.. acuma nationala are doar aere.. in rest..nimic.

  6. Inca o viata daca mai traim nu cred ca mai prindem un asemenea grup de jucatori la nationala… e posibil sa nu mai apucam sa vedem nici macar 2-3 nume laolalta de valoarea lui Hagi, Popescu, Petrescu, Ilie, Dumitrescu, Raducioiu, Belodedici chiar si Rednic, Sabau, Balint, Lacatus… si reamintesc doar cativa.Momentan doar Mutu se ridica la valoarea lor, in rest, pur si simplu jucatori modesti.Una peste alta pot sa zic ca am fost norocos ca am putut sa ii urmaresc la CM-urile din 90, 94 si 98 sau performantele Stelei din anii 80-90.

  7. Buna initiativa… dar cum sa pui un gol din penalty in primele 5? Avea Dorinel Munteanu un gol de la distanta cu Portugalia in preliminariile CM 98, Raducioiu in 94… Puteai sa pui titlul ceva de genul Goluri frumoase ale nationalei.. sau altfel, dar nu cele mai frumoase goluri din istoria nationalei.

  8. Ca orice top si acesta este unul subiectiv. Cred ca ar fi trebuit si goluri mai vechi(de exemplu golul lui Boloni cu Italia din preliminariile CE 1984).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here