Top 3 jocuri de noroc bazate pe sporturi

0
288

Slot-urile, ca și oricare dintre celelalte tipuri de jocuri video, sunt populare în mare parte datorită motivelor și gameplay-ului. De aceea, compania de dezvoltare iGaming Evoplay se bazează tot mai mult pe diferite discipline sportive și de eSports în timpul programării unui alt joc.

În acest articol poți găsi 3 dintre cele mai interesante jocuri Evoplay bazate pe sporturi și jocuri video. Toate aceste joc-uri pot fi găsite pe https://icecasino.com/ro.

Ace Round

Ace Round este un joc dezvoltat și publicat de Evoplay Entertainment. Acesta preia stilul popularului Call of Duty, fiind plin de grenade, arme, echipe S.W.A.T și teroriști. Design-ul acestuia este unul total inedit și practic nemaivăzut în lumea slot-urilor, de aici și popularitatea colosală de care se bucură Ace Round Slots.

Este un joc cu 5 role, în care jucătorii caută să obțină 3 sau mai multe simboluri potrivite pe role adiacente pe oricare dintre cele 20 de linii de plată pentru a obține un câștig. Există o gamă largă de pariuri, de la limita inferioară de doar 0,1 credite până la 500 de credite pentru un pariu, deși jocurile video slot gratuite Ace Round sunt disponibile dacă doriți doar să le încercați înainte de a face pariuri reale.

Simbolurile slot-ului video Ace Round sunt, desigur, compuse dintr-o mare multitudine de diverse arme iar combinațiile câștigătoare sunt create de armele ce aterizează într-o poziție potrivită, o linie perfectă sau alte diferite combinații. În dependență de mărimea liniei compuse și de valorea simbolurilor sale, pariorii pot câștiga un x0,1 până la un x25 de la miza sa.

Alte simboluri includ kalașnikov, o geantă medicală care s-ar putea dovedi foarte utilă având în vedere numărul de arme expuse, armuri pentru corp, grenade rotunde, mănuși de luptă, iar simbolul plătitor de top este un cuțit cu aspect mortal care valorează de 20, 150 sau 500 de ori pariul pariat. . Fiecare combo câștigătoare este urmată de o scurtă animație, cu mitralierele, de exemplu, fiind înlocuite cu ținte și pistolul trăgând câteva focuri.

Pride Fight

Lumea MMA este uriașă și populară, așa că nu este surprinzător că diverse studiouri explorează acum posibilitatea de a crea jocuri de cazino online pe baza acesteia. Evoplay este unul dintre primele dezvoltatori de jocuri de cazino care ne oferă posibilitatea de a lua parte la lupte intense. Pride Fight este unul dintre cele mai interesante și dinamice jocuri video nu numai de la studio-ul Evoplay dar și în întreaga industrie de iGaming.

Cel mai mare multiplicator al Pride Fight este de x49. Gama de pariuri este potrivită pentru toți jucătorii, de la 1 GBP până la 400 GBP. RTP-ul teoretic al unui joc este întotdeauna între 95,95% și 96,25%.

Evoplay nu este străin de lumea plină de culoare a jocurilor de cazinou online și sunt bucuroși să ne ofere atât sloturi online grozave, cât și jocuri interesante de cazinou instant. Pride Fight aparține celei de-a doua categorii și este de fapt o experiență mult mai simplă decât v-ați aștepta. Cu toate acestea, asta nu înseamnă neapărat că este un lucru rău, așa că haideți să vedem în ce vă puteți scufunda! Tema este, desigur, luptele MMA, iar terenul de joc are o arenă în care întotdeauna doi luptători se luptă între ei. Audiovizualele sunt excelente și există multe animații de luptă grozave de așteptat. Pe scurt, Pride Fight arată și sună bine, așa că trebuie să le mulțumim designerilor săi!

Football Manager

Lansat în anul 2020, Football Manager este unul dintre cele mai interesante și populare jocuri de la Evoplay Entertainment. Pe lângă faptul că acesta îmbină o calitate înaltă a graficii și a coloanelor audio, acesta mai este îmbibat de spiritul fotbalului, cel mai popular sport din lume. În cadrul acestui joc vei experimenta toate laturile unei cariere de fotbalist, te vei aventura în cariera de manager sau de jucător și vei simți pe pielea ta toate emoțiile și trăirile unui adevărat jucător de fotbal. De aceea, Football Manager este îndrăgit de sute și mii de jucători de pe tot globul pământesc.

Jocul cu bani reali al lui Football Manager este special cu designul modern, simbolurile unice și caracteristicile speciale extraordinare. Jocul este perfect pentru cei care iubesc experiențe de joc extreme și diferite.

Cu tema unică, jocul oferă oportunități destul de mari și corecte de câștig. Să începem cu nivelul excelent de RTP, care este egal cu 98,00%. Este important de menționat că nivelul mediu al RTP este de 96,00%. Deci, pentru managerii de fotbal, este mult mai mare. Aceasta este o caracteristică excelentă pentru jucător, RTP-ul fiind un parametru excelent după care poți calcula șansele tale la câștig.

Articolul precedent#PronoLiga1. Lider solitar după etapa a 11-a. După pauză urmează runda a 12-a
Articolul următorDr. Constantin Rădulescu – simbolul echipei CFR Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here