Thaer Bawab, în grupă cu Shinji Kagawa la Cupa Asiei pe Națiuni Națiuni Australia 2015!

0
1822

2015 Asian Cup DRAWS 2Cea mai cunoscută clădire din Australia și în același timp cel mai atrăgător punct turistic de la Antipozi, Sydney Opera House, a găzduit ieri tragere la sorți pentru definitivarea componenței celor patru grupe de la Cupa Asiei pe Națiuni Națiuni Australia 2015. Competiția, găzduită în premieră de Australia, va debuta pe data de 9 Ianuarie 2015 și se va încheia pe 31 Ianuarie, odată cu disputarea Finalei. Meciurile competiției vor fi găzduite de cinci  importante orașe ale Australiei: Sydney, Melbourne, Brisbane, Newcastle și Canberra.

Iată cum au fost împărțite cele 15 echipe calificate până acum la această ediție de Cupa Asiei.

2015 Asian Cup DRAWS

* Ultima echipă din Grupa D se va cunoaște la finalul lunii mai, odată cu disputarea Asian Challenge Cup. Între 19-30 Mai, în Maldive, va avea loc un mini-turneu de calificare la care vor lua parte 8 naționale împărțite în două grupe. Din Grupa A vor face parte: Maldive, Palestina, Kârgâzstan și Myanmar, în timp ce în Grupa B se vor duela: Turkmenistan, Filipine, Laos și Afganistan.

Una dintre echipele enumerate mai sus se va duela în grupa D și cu reprezentantul Ligii 1 la această competiție, Thaer Bawab, unul dintre jucătorii de bază ai naționalei Iordaniei. Dacă acest meci se anunță unul foarte ușor, nu același lucru îl putem spune despre duelurile Iordaniei cu puternica națională a Japoniei, campioana en-titre a Cupei Asiei pe Națiuni. Văzând numele din naționala niponă, precum Kagawa, Honda, Okazaki, Nagatomo sau Sakai, nu putem spune decât faptul că Iordania și Iraq vor ținti maxim locul secund în această grupă.

O grupă foarte echilibrată se anunță și Grupa A, acolo unde gazdele, Australia, vor întâlni a doua forță a Asiei în acest moment, Coreea de Sud.

Iată și programul de la Cupa Asiei pe Națiuni pentru fiecare grupă:

Group A 2015 AFC Asian Cup

Group B 2015 AFC Asian Cup

Group C 2015 AFC Asian Cup

Group D 2015 AFC Asian Cup

Surse foto: 1, 2.

Articolul precedentEco-Estadio Janguito Malucelli, Curitiba, Brazilia
Articolul următorHásteinsvöllur Stadium, Vestmannaeyjar, Islanda

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here