TAS confirmă UEFA! Skenderbeu, campioana Albaniei, exclusă din Liga Campionilor pentru meciuri trucate

0
2470

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a respins apelul formulat de campioana Albaniei, KS Skenderbeu Korce.

În urmă cu o lună, UEFA a aplicat clubului albanez o suspendare din competiţiile europene valabilă pentru un sezon, pentru implicări în activităţi care au vizat aranjarea rezultatelor a mai multor partide.

Anomaliile de pe piaţa pariurilor au fost identificate de UEFA cu ajutorul sistemului propriu de detecţie a fraudei, precum şi în cooperare cu partenerul Sportradar. Meciurile nu au fost făcute publice, dar UEFA a confirmat că este vorba atât de jocuri din campionatul intern, cât şi din competiţiile europene.

În sezonul trecut, Skenderbeu a evoluat şi în Liga Campionilor şi în Liga Europa. Meciuri precum înfrângerea cu 3-2 cu Crusaders, în care albanezii au primit două goluri în prelungirile partidei, şi cele pierdute la scor, 1-5 cu Sporting Lisabona şi 1-4 cu Dinamo Zagreb, au atras suspiciuni în lumea pariorilor încă de la acea vreme.

Skenderbeu urma să joace săptămâna viitoare în turul doi preliminar al Ligii Campionilor contra lui Ferencvaros.

surse: tas-cas.org, uefa.org

Articolul precedentRomânia are selecționer! Să-l cunoaștem pe Christoph Daum
Articolul următorFOTO: Baloanele oficiale pentru sezonul 2016-2017 din Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A şi Ligue 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here