Tartacute cu IQ

3
303

IQ ridicat, atat de ridicat incat bravii suporteri dinamovisti au simtit nevoia sa-si imparta supracreierul lor docsit cu Tamas & co. Bravo lor! Sa fii alaturi de echipa la greu, pe ploaie, pe vant, in aeroporturi dupa amicale,in benzinariile bulgaresti, prin carciumioarele de la sosea si chiar in teren e un nimic pentru cata putinta le-ncape-n tartacuta.
.
Vorbim de tartacuta: anatomic, ea reprezinta partea corpului situata pe gat si poate fi folosita la gandit sau pe post de acoperis. De-a lungul timpului, a suferit modificari datorita influientei factorilor externi cum ar fi plante visatoare sau gradele sticlelor. Cand acestea gasesc un IQ ridicat au o dorinta fenomenala de a-l rapune. In “lumea lor”, in dorinta de a cotropi desteptaciunea vad totul ca o pregatire pentru Liga Campionilor. Fac antrenamente, trudesc pentru a rapune inteligenta.Rezultatul s-a vazut in timp: febra de-o zi data de vinul rece a fost inlocuita cu complexitatea unor combinatii “tamaduitoare”.
.
Unde patrund factorii externi?
“IQ-ul” are si el defectele lui. Inocenta, buna credinta sunt speculate intotdeauna de rau-voitori. Cat o fi suferit “dusmanul mintii” atunci cand a vazut spectacolul de la Piatra? Dar cand binele a rapus arbitrii naufragiati din “Arca lui Domn Trabuc”? sau sa auda el cum sta avionul la scara pregatit pentru tragerea la sorti?
– Ohoo, mult Doamne mult!
.
Exista tratament?
Da. Plata-n avans a intretinerii IQ-ului, latratu-n grup, inscrierea-n Asociatia “Cutu-cutu”, terapia “Sorinel Aurul” cu tot cu romantismul ei (bricheta a la’ Pulhac si sticluta Torje), ceva Marini (Ion, Florin sau chiar Andreea), pasarica 3 / 2 – umezeala face rau lotului de 24 K,lustruirea becurilor pentru a lumina drumul spre casa si somn dimineata pe racoare, repatrierea si ultimilor “Mitea” de prin Tanganica sau Patagonia, prezenta obligatorie la “sedinta cu parintii” pentru a nu mai ramane “Dinamo-Goe” repetent, infratirea cu pinguinii din Antarctica pentru garantarea unui loc de Campions lig, si rafnitu’ la bulanu’ Stelei.
..
Observatie: unii “factori externi” pot devia de la drumul lor si ramasi singuri devin foarte periculosi. O poveste recenta spune ca joi seara, intrusul
“D-ale lui Banel” a lovit o pitipoanca si iata ce-a iesit:
– Gigi ţi-a strigat din lojă că te vinde la Real Madrid.
– Nu l-am auzit pe nea Gigi, fiindcă eram concentrat la joc. Normal că orice jucător visează să ajungă să evolueze la Real, însă acum mi-e bine la Steaua.”

Articolul precedentDinamo + Steaua = LOVE
Articolul următorGigi Becali a cumpărat Dinamo București

3 COMENTARII

  1. referitor la faza cu Banel:Cand s-a transferat Claudiu Raducanu de la Electroputere Craiova la Steaua a primit salariul în dolari, dar a spus că regretă transferul, pentru că la Craiova era plătit în lei şi lua mai multe bancnote.Ceva coincidente? 🙂

  2. Inclin sa cred ca principala cauza pentru care apar asemenea porcarii este lipsa pedepsei. Daca au mai facut, ei sau altii, si au scapat nepedepsiti sau cu pedepse de forma, atunci de ce sa nu mai faca din nou?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here