„Ingerul blond“ cum este denumit Bernd Schuster, cel cu care Real Madrid a castigat campionatul spaniol in anul 2008, nu va fi antrenor la VfL Wolfsburg. Tratativele pentru semnarea noului contract au intrat in impas dupa ce se pare ca pretentiile materiale ale lui Bernd Schuster au depasit chiar si asteptarile avutului club din „orasul automobilelor“ care oferise „doar“ 2 milioane euro. La Wolfsburg a existat o anumita dezamagire fata de „pokerul lui Schuster“, anuntandu-se lapidar ca „Noi facem doar atat cat putem…“(Klaus Allofs).

Klaus Allofs, managerul lui Wolfsburg, s-a anuntat azi in Sport-Bild, a declarat online casinos ca: „Da, am ajuns la o intelegere, Dieter Hecking va fi antrenorul nostru, el semneaza un contract valabil pana in vara anului 2016.“

Dieter Hecking, in varsta de 48 de ani, avand angajament la Nürnberg pana in 2014, a spus ca discutiile cu Wolfsburg au fost fructuoase si perspectiva care i-a fost infatisata l-a convins. Ceea ce nu se cunoaste de marele public, cele doua cluburi, Wolfsburg si Nürnberg pastrand o tacere de inteles, este suma care va fi platita pentru scoaterea lui Hecking din contractual actual. Hecking a mai antrenat printre altele echipele Alemannia Aachen si Hannover.

Nürnberg este in cautarea unui nou antrenor a informat Martin Bader, managerul gruparii „france“, decizia urmand a fi luata inca in acest an, predominand totusi deceptia ca munca inceputa cu antrenorul Dieter Hecking nu a putut fi dusa la bun sfarsit.

G.L. Neamtu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here